Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ "πως και γιατί σφίγγεται ο σουλτάνος χρονικά;"

 


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Πλησιάζει του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ(το σχετικό είναι στο τέλος)  

Πλησιάζουν οι εκλογές στις ΗΠΑ και οι ειδήσεις για τις  δημοσκοπήσεις δείχνουν αβεβαιότητα και πιθανό ισοδύναμο αποτέλεσμα με νομικά προβλήματα και κοινωνικές εξεγέρσεις.

Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια του σουλτάνου και έτσι αποφάσισε να στενέψει τον πολιορκητικό κλοιό στις οριογραμμές μας. 

Άκουσε και τις δηλώσεις εδώ των ντόπιων, ότι η κόκκινη γραμμή είναι τα 6 ναυτικά μίλια και γνωρίζοντας φαρσί τις προφητείες του Πατρό - Κοσμά λέει "δεν πάω μέχρι τα ΕΞΑΜΙΛΙΑ;" 

Τρεις αντι-navtex από τους Τούρκους για ασκήσεις μας σε Σαμοθράκη-Λήμνο-Άγιο Ευστράτιο.

Ο σουλτάνος σφίγγεται γιατί ένα τσακ θέλουν για να πάρουν φωτιά όλα μέσα στην τουρκία.

Πείνα και φτώχεια μέσα στην χώρα του πχ ένα κιλό μοσχάρι κρέας αγοράζεται με ένα μισθό ανιδείκευτου εργάτη.

Προκειμένου να τον σφάξουν ¨ο λόγος του λέει¨ 
λέει ο ίδιος  "δεν πάω να σφάξω εγώ  εκεί στο ΑΙΓΑΙΟ και να το παίξω ήρωας;"  - γνωστή τακτική των τυράννων.
 
Την ίδια ώρα οι Αμερικάνοι ενδιαφέρονται για Δυτική ΘΡΑΚΗ, αλλά το μυαλό τους είναι στα Δαρδανέλια και στον Ρωσικό στόλο που κατεβαίνει στην Αν. Μεσόγειο.

Τα ενεργειακά του ΑΙΓΑΙΟΥ, οι βόλτες στο Καστελλόριζο- Κάρπαθο- Κρήτη και στην ΑΟΖ της Κύπρου είναι η παγίδα για να πέσει ο σουλτάνος. 

Το ψητό είναι τα ΣΤΕΝΑ. 

Εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι ( χρόνια τα λέμε και τώρα βγαίνουν, όχι γιατί τα επισημάναμε εμείς, αλλά γιατί τα προείπαν οι άγιοι πατέρες μας)    

Πλησιάζει του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ο ΑΓΙΟΣ φέτος ΜΥΡΟΒΛΥΖΕΙ ιδιαιτέρως ...(βλ.https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/10/blog-post_80.html 

Γιατί; 
ΒΙΑΖΕΤΑΙ να συναντήσει τον ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ τον ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟ στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.

Το 1992 ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ επισημαίνοντας στον κ. Κώστα Δεσπότη " ότι το πρόβλημα θα ξεκινήσει από την Θράκη" συμπλήρωσε ότι "το μυαλό των δήθεν φίλων μας ( ΔΥΤΙΚΟΙ) και των άλλων ( εννοούσε τους Ρώσους ) είναι τα Δαρδανέλια , αλλά στην παγίδα που μας έστησαν θα πέσουν οι ίδιοι" 

Για αυτό ένας άγιος πατέρας από την Λαύρα του Κιέβου μας είπε το 2015 "αυτοί που θα συγκρουστούν με την Ελλάδα στην κατηφόρα της θα πάθουν μεγάλη ζημία" και τώρα αδελφοί τρέχουμε στην πνευματική κατηφόρα που μας οδήγησαν ...

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας