Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

τρέξιμο δίχως αναπνοή τώρα


έτσι απλά άνοιξε ο δρόμος της Ρωσίας προς τα κάτω ΚΑΙ μέσω Γεωργίας  


ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ:

Γεωργία: Το κυβερνών φιλορωσικό κόμμα κερδίζει τις εκλογές με ποσοστό 53%
Ήττα της φιλοευρωπαϊκής αντιπολίτευσης στην Γεωργία - Τα exit polls έδωσαν εντελώς διαφορετικές προβλέψεις για τις εκλογές. Μία έρευνα έδειχνε ότι το κυβερνών κόμμα, το οποίο έχει πρόσφατα μετακινηθεί προς τη φιλορωσική ρητορική, θα κέρδιζε άνετα, ενώ δύο άλλες έδειχναν ότι η αντιπολίτευση θα έπαιρνε την πλειοψηφία...

την ίδια ώρα ..

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας «ανησυχεί» για ενδεχόμενη «εκρηκτική κλιμάκωση» μετά τις ισραηλινές επιδρομές κατά του ιρανικού εδάφους και καλεί τις πλευρές να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση.

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η παγκόσμια κοινή γνώμη τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετά τα αντίποινα του Ισραήλ στο Ιράν καθώς ο κίνδυνος κλιμάκωσης της συγκρούσης έρχεται όλο και πιο κοντά.

Το ερώτημα μετά την απάντηση του Ισραήλ στο Ιράν είναι αν θα ανταπαντήσει η Τεχεράνη. Αυτό το ερώτημα βρίσκεται στο επίκεντρο των αποφάσεων που λαμβάνουν ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ και οι βασικοί σύμβουλοί του, σημειώνει σε ανάλυσή του ο δημοσιογράφος του BBC, Τζέρεμι Μπόουεν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Το Ιράν ισχυρίζεται ότι το Ισραήλ χρησιμοποίησε τον ιρακινό εναέριο χώρο για να πραγματοποιήσει την επίθεση του Σαββάτου

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ - ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΑΣ - ΣΤΩΜΕΝ καλώς