Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

το Ιράν στο τέλος θα καθίσει στα αυγά του γιατί φοβάται την ομελέτα

Γράφει ο Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας  
Από ότι φαίνεται μέχρι σήμερα η σνώτατη Ιρανική ηγεσία κάνει πόλεμο μέσω αντιπροσώπων , έστω και αν βαρύγδουποι τίτλοι ειδήσεων την θέλουν να πρωταγωνιστεί στα πεδία των μαχών της Μέσης Ανατολής .
Σήμερα όλοι κρατούν τις δυνάμεις γιατί γνωρίζουν, ότι έρχεται η " μεγάλη σύγκρουση " των δύο  ισχυρών γεωπολιτικών πόλων του πλανήτη .
Υπάρχει και Τρίτος πόλος, η Κίνα  που είναι αυτή την στιγμή ουδέτερος και γειωμένος μέχρι να δει τους προηγούμενους να αλληλοκαταστρέφονται.
Ο καθένας πιστεύει ότι ο άλλος είναι η εκπροσώπηση του κακού, ενώ είναι όλοι τους , το ίδιο το ΚΑΚΟ .
Και η ανθρωποκτονία συνεχίζεται...
"Η υποστηριζόμενη από το Ιράν, Ισλαμική Αντίσταση, έπληξε το ισραηλινό λιμάνι στην Ερυθρά Θάλασσα, Εϊλάτ. Όπως αναφέρουν οι Times of Israel, ένα drone που προφανώς διέφυγε την αναχαίτιση χτύπησε κτίριοή προκαλώντας ζημιές και τραυματισμούς σε τουλάχιστον δύο άτομα.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε αυτή την πόλη, που βρίσκεται στο νοτιότερο σημείο του εβραϊκού κράτους"
Περισσότερα στο https://echedoros.blog/
Ουδείς μέχρι στιγμής γνωρίζει για τα πυρηνικά φορτία που έχει η Μέση Ανατολή , μόνο όταν θα ισοπεδωθεί το πυρηνικό οπλοστάσιο του Ιράν και " τρέξει " η προφητεία θα μάθουμε και ποιοι άλλοι εκεί κάτω διαθέτουν μικρά πυρηνικά  δολοφονικά όπλα .
Τότε όμως θα τρέχουν τόσα που δεν θα τα προλαβαίνουν οι δημοσιογράφοι και ευτυχώς μας τα είπαν οι Άγιοι πριν δεκαετίες.
Αυτή την στιγμή το Ιράν με τους φρουρούς της επανάστασης " φρουρεί " τον Περσικό κόλπο, ώστε να διασφαλίζει τα φορτία του πετρελαίου προς  την Κίνα και την Ιαπωνία και φυσικά δεν έχει καμμία όρεξη να εμπλακεί άμεσα σε αντιπαράθεση στον Λίβανο και την Συρία 
Υπάρχει και κάτι άλλο που παρακολουθεί η Ιρανική ηγεσία και αυτό είναι το ερώτημα με την απάντηση για  τον ρόλο που θα πάρει σύντομα  η Τουρκία στην ζυγαριά μεταξύ των Δυτικών συμφερόντων και αυτών της Ρωσίας .
Το τελευταίο αφορά και εμάς .....
Αυτά τα ολίγα γιατί και αυτά αλλάζουν από λεπτό σε λεπτό .
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας