Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

η Γαλλία μετά τις βλασφημίες κατά του ΧΡΙΣΤΟΥ, ψάχνεται

 

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ 
Τις τελευταίες εβδομάδες εντείνεται ο διάχυτος φόβος ανάμεσα σε Γάλλους πολιτικούς και δημόσιους αξιωματούχους για μια παγκόσμια κλιμάκωση της βίας

Ο φόβος ενός πυρηνικού πολέμου φαίνεται να διακατέχει σήμερα όσο ποτέ άλλοτε ορισμένα ευρωπαϊκά κράτη, και αυτό διότι οι κυβερνήσεις τους φέρουν βαρύτατες ευθύνες ως παρακολουθήματα της αντιρωσικής πολιτικής των ΗΠΑ.
Πρόσφατα, μια μεγάλη γαλλική εφημερίδα δημοσίευσε ένα άρθρο που ισχυρίζεται ότι Γάλλοι πολιτικοί ανησυχούν για την πιθανότητα ενός «τρίτου παγκόσμιου πολέμου».
Είναι περίεργο να βλέπει κανείς αυτού του είδους την «ανησυχία» από τους Γάλλους, δεδομένου ότι το Παρίσι υπήρξε ένας από τους πιο αποσταθεροποιητικούς παράγοντες στη συνεχιζόμενη σύγκρουση δι' αντιπροσώπων μεταξύ του ΝΑΤΟ και της Ρωσίας.
Το άρθρο αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους οι Γάλλοι πολιτικοί φοβούνται μια παγκόσμια κλιμάκωση της βίας.
Επικαλούμενη ανώνυμους διπλωμάτες, η Le Monde ισχυρίζεται ότι οι Γάλλοι δεν επιθυμούν μια ανοιχτή αντιπαράθεση μεταξύ Μόσχας και ΝΑΤΟ, προσπαθώντας φαινομενικά να λάβουν μέτρα για να αποτρέψουν μια κλιμάκωση.
Οι διπλωμάτες ανέφεραν ότι
η Ρωσία θα μπορούσε να επεκτείνει τις στρατιωτικές της δράσεις ως αντίποινα για συγκεκριμένες ενέργειες της Δύσης, κάτι που θα σήμαινε την «αυτόματη» έναρξη ενός παγκόσμιου πολέμου.
Περισσότερα στο https://www.bankingnews.gr/