Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 6 Απριλίου 2024

έχουν ήδη φτιάξει το άρμα για να σαρώσουν Τουρκία και Μέση Ανατολή ...

Μπαίνει στη μάχη το φοβερό και τρομερό ρωσικό T 14 Armata - Το «αόρατο» και άτρωτο τανκ που εκτοξεύει πυραύλους με… laser.

"Ο προφήτης Ιωήλ περιγράφει τα γεγονότα που θα συμβούν στα έσχατα χρόνια:

Όπως το γλυκοχάραμα ξεχύνεται με ταχύτητα εις τα όρη, με την ιδίαν ταχύτητα επέρχονται τα ατελείωτα σμήνη των ακριδών. Θα ξεχυθεί πολύς και ισχυρός πολεμικός λαός. «Από τα παλαιότερα χρόνια μέχρι σήμερα δεν υπήρξε παρόμοιος με αυτόν και ούτε θα παρουσιασθή εις τας γενεάς των γενεών του μέλλοντος».

Εμπρός από τον πολεμικό στρατό προπορεύεται καταστρεπτική φωτιά, οπίσω από αυτόν ακολουθούν φλόγες πυρός. Η χώρα, που εκτείνεται εμπρός από αυτόν, πριν την καταλάβει, είναι ωραία ωσάν παράδεισος τρυφής· οπίσω όμως αυτού μετά την διάβαση του είναι αφανισμένοι, έρημοι πεδιάδες. Κανείς δεν πρόκειται να σωθεί από την επιδρομή αυτού.

(Προφανώς ο Προφήτης μιλάει για την κάθοδο των Ρώσων προς την Παλαιστίνη, όπου έχουν αφανίσει τις χώρες από τις οποίες θα περάσουν, κυρίως δηλαδή την Τουρκία, όπως γνωρίζουμε από τις Προφητείες του Αγίου μας Πατροκοσμά).


Διαβάζουμε :Το πολλά υποσχόμενο τανκ T-14 Armata θα τεθεί στην υπηρεσία του ρωσικού στρατού έως τα τέλη του 2024, δεδομένης της επιτυχούς ολοκλήρωσης των δοκιμών, δήλωσαν στο TASS δύο πηγές από τη ρωσική αμυντική βιομηχανία.
«Το Armata υποβάλλεται αυτήν τη στιγμή στις τελευταίες στρατιωτικές δοκιμές και μόλις ολοκληρωθούν επιτυχώς, το άρμα μάχης μπορεί να τεθεί στην υπηρεσία του ρωσικού στρατού πριν από το τέλος του 2024», είπε μια από τις πηγές.
Περισσότερα στο https://www.bankingnews.gr/.



Βίντεο Σύνδεσμος https://youtu.be/-opSlCGLGQ4?si=SZeuf9Hn8FFwiRBR
Επιμέλεια άρθρου Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας