Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 14 Απριλίου 2024

η Δύση " ικετεύει " το Ισραήλ να μην κτυπήσει το Ιράν και αυτό ΖΥΓΙΑΖΕΙ το πλήγμα


Εκεί κάτω στην Μέση Ανατολή επικρατεί ο νόμος " οφθαλμός αντί οφθαλμού " για αυτό τον λόγο έχουμε να δούμε φρίκη ,αίμα και δάκρυα .

Οι προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης άρχισαν να επιβεβαιώνονται και όλα βαίνουν σύμφωνα με το ανεξιχνίαστο ΘΕΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ.
Ο ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ δεν είναι πόλεμος και οργή αλλά αυτό το δαιμονικό που ζούμε πρέπει κάπου να σταματήσει και θα σταματήσει με πόλεμο .
Θα διακοπεί το ΧΑΡΑΓΜΑ  στην Μέση Ανατολή και στην Μεσοποταμία, έτσι όπως το είπαν  οι ΑΓΙΟΙ του ΘΕΟΥ
( συνεχίζεται ). 
Και συνεχίζουμε αδελφοί με την επισήμανση ότι χρησιμοποιήσαμε το ρήμα  "ικετεύει" ως σχήμα λόγου γιατί στην ουσία οι εξουσίες θέλουν να πείσουν " τους δούλους " δηλ. εμάς, ότι " νοιάζονται ", ώστε να μην διαταραχτεί η κοινωνική συνοχή , η ανάπτυξη από την τυχόν  αύξηση του πληθωρισμού σε  ένα ενδεχόμενο πλήγμα του Ισραήλ στο Ιράν .
Όλα αυτά  είναι δήθεν, γιατί ο ευρύτερος σχεδιασμός είναι να ανοίξει το μέτωπο της Μέσης Ανατολής - Μεσοποταμίας και Περσικού κόλπου, μήπως φρενάρει την είσοδο των Ρώσων στο Κίεβο .
Και κάπου εκεί κοντά μας, όλα αυτά μας ακουμπούν , γιατί όταν μπαίνει φωτιά εκεί πάνω και εκεί κάτω, λογικό κάποια σπίθα να τινάξει, είτε την πυριταποθήκη των Βαλκανίων , είτε του Αιγαίου , είτε και τις δύο μαζί .
Είναι δύσκολη η κατάσταση ομολογούν όλοι τους, γιατί γνωρίζουν ότι αν ξεφύγει ο προγραμματισμός της σύγκρουσης θα χάσουν τα αυγά με τα Πασχάλια , μιας και πλησιάζει και το Πάσχα των Ορθοδόξων .
Τόσα χρόνια την Ελλάδα της φόρεσαν τις χειροπέδες των μνημονίων και των τοκοχρεολυσίων και επιτρέψτε μας να θυμηθούμε κάτι που λέγαμε εδώ και 10  συναπτά χρόνια στην αρθρογραφία μας :
"ένας λόγος που μας έβαλαν στα μνημόνια ..λέγαμε ...είναι γιατί στην επικείμενη παγκόσμια σύγκρουση που ωριμάζει να είναι η χώρα μας αδύνατη και ψοφοδεής και να μην έχει κανένα λόγο "
Τελικά σήμερα αδελφοί ισχύουν οι πνευματικοί νόμοι και οι λόγοι που λένε : 
«Οὗτοι ἐν ἅρμασι καὶ οὖτοι ἐν ἵπποις, ἡμεῖς δὲ ἐν ὀνό-ματι Κυρίου Θεοῦ ἡμῶν μεγαλυνθησόμεθα» (Ψαλμ. ιθ’ 8). Οἱ 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας