Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 13 Απριλίου 2024

τελευταίες ειδήσεις ...το χτύπημα στο ( πυρηνικό πρόγραμμα ) Ιράν πάει πίσω για να γίνει ξαφνικά ..έρχονται άλλα χτυπήματα με στόχο την Παγκόσμια οικονομία

Γράφει ο Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Κάποια Διεθνή ΜΜΕ αναμεταδίδουν ότι υποβαθμίστηκε το ανώτερο επίπεδο ετοιμότητας των Ιρανικών πυραυλικών συστοιχιών παραμένουν όμως σε ετοιμότητα .

Λένε μάλιστα ότι μεσολάβησε η Μόσχα στην Τεχεράνη να κάνει το Ιράν πίσω, ώστε να μην μπλεχτεί η κατάσταση και στην Μέση Ανατολή κάτι που δεν επιθυμούν οι Ρώσοι σε αυτή την συγκυρία .
Η Ρωσία με τίποτε δεν θα ήθελε να ανοίξει νέο πολεμικό μέτωπο στην Μεσοποταμία, λαμβάνοντας το μέρος του Ιράν την στιγμή που έχει καυτά πολεμικά μέτωπα στην Ουκρανία και φυσικά έχει απέναντι της το ΝΑΤΟ στην Ευρώπη .
Όμως σήμερα για να δείξουν κάτι οι Ιρανοί στο εσωτερικό τους πήγαν και κατέλαβαν οι  Φρουροί της Επαναστάσεως ένα εμπορικό πλοίο στα Στενά του Ορμούζ Ισραηλινών συμφερόντων .
Σε περίπτωση και άλλων Ιρανικών προσκλήσεων 
Το Ισραήλ θα αντιδράσει περιφερειακά πιθανώς στον Λίβανο και την Συρία .Την στιγμή που η Ιρανική αεράμυνα βρίσκεται σε επίπεδο υψηλού συναγερμού δύσκολο  το Ισραήλ να ισοπεδώσει με πλήγμα το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν .

«Ο ευρύτερος στόχος για το Ιράν φαίνεται να είναι η αποκλιμάκωση», έγραψε ο Sina Toosi, αναλυτής του Ιράν με έδρα το DC και ανώτερος συνεργάτης στο Κέντρο Διεθνούς Πολιτικής, σε μια ανάρτηση στο X, «η στρατηγική της Τεχεράνης στοχεύει να αυξήσει σταδιακά το επιπτώσεις για την ισραηλινή επιθετικότητα, αποτρέποντας έτσι μελλοντικά επεισόδια χωρίς να κλιμακωθεί σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο».ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Και τώρα πάμε στην ουσία και όχι στην κοροϊδία που μας πασάρουν .
Πολεμικό κτυπημα  με ραντεβού δεν γίνεται.
Αν γίνει κάτι θα γίνει ξαφνικά και ενώ η προσοχή μας θα είναι στραμμένη άλλου .
Γεωστρατηγικά κέντρα  στο υψηλότερο επίπεδο λήψης αποφάσεων στον πλανήτη θέλουν με τον ένα ή άλλο τρόπο να βάλουν φωτιές στην Παγκόσμια οικονομία με ένα  έκτακτο γεγονός .
Μετά η καθημερινότητα μας θα βρεθεί σε ένα άλλο πρωτόγνωρο για τον μέσο άνθρωπο επίπεδο διαχείρισης.
Πέρα από τις νομισματικές διαταραχές , τις ελλείψεις βασικών αγαθών , τις κοινωνικές εντάσεις κ.α θα καθίσει η παγκόσμια παραγωγή πολύ χαμηλά  με αποτέλεσμα η ζήτηση ενέργειας και πετρελαίου θα μειωθεί δραματικά ( προσομοίωση έγινε με την πανδημία Covid)
Έτσι θέλουν να πιστεύουν ότι θα κτυπηθεί η Ρωσία που δεν θα πουλάει φυσικό αέριο και πετρέλαιο και θα περιοριστούν τα συναλλαγματικά αποθέματα της για να κάνει πόλεμο στις γωνιές του πλανήτη .
Δοκιμασμένες συνταγές στο Α' και Β' Παγκόσμιο ξαναέρχονται για να μαγειρέψουν την αθλιότητα του πλανήτη και να επανεκκινήσουν την Θνήσκουσα Αμερικανική οικονομία .
Έτσι το σκέφτονται αλλά ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ έχει το δικό του σχέδιο .
Και πάμε στα λεγόμενα των Αγίων μας που είναι πολλά και γνωστά σε πολλούς, γιατί αυτή την φορά ,όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός "μια του κλέφτη , δύο του κλέφτη , τρίτη και τον τσακώνουμε"
Τι είπαν πολλοί Άγιοι ...
" την Αμερική επειδή δεν την ακουμπάει ανθρώπινο χέρι , τώρα θα την ακουμπήσει το χέρι του Θεού "
Περισσότερα δεν θα πούμε, τα γνωρίζεται άλλωστε , υπάρχουν  όμως και άλλα που δεν λέγονται  ..ας διαβάζουμε αδελφοί την Αποκάλυψη του Ιωάννη του Ευαγγελιστή που είναι ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ για τα Έσχατα ..ας βάζουμε θεμέλιο σε όλα την μετάνοια μας, ας  λιπαίνουμε τα μάτια μας με δάκρυα συγγνώμης, γιατί αυτά τα μάτια πρέπει να τα ετοιμάσουμε διότι θα δούνε φρικτά πράγματα ..ήδη βλέπουν.
Σας ευχαριστούμε τόσα χρόνια που διαβάζεται τις φτωχές απόψεις μας που δίνονται σε εσάς από ένα ελάχιστο καθήκον μας προς τα Ιερά και τα Όσια του Γένους μας, που όπως γνωρίζουν όλοι δεν είναι Έθνος κατακτηκτικό, αλλά πολιτισμικό για αυτό και το φοβούνται οι αντίχριστοι σατανιστές που με έπαρση θέλουν μέσα από πουλημένες με αργύρια εξουσίες να σταυρώσουν την ανθρωπότητα . 
Αυτό το ξεκίνησαν μέσα από την πανδημία και τα " δώρα " που έφερε αυτή  .
Τώρα θέλουν με κάθε τρόπο πόλεμο και θανατικό , ενώ εμείς πρέπει να επιμένουμε στην " Ειρήνη την πάντα νουν υπερέχουσα" και στην ΑΝΑΣΤΑΣΗ που αυτά  τρομάζουν τους Ιούδες .
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ.Κωνστσντίνος Βαρδάκας