Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΑΣ Νο2

Ισραήλ και Ιράν ετοιμάζονται για πόλεμο - Εκτάκτως στην περιοχή στρατηγός των ΗΠΑ, για να προετοιμάσει την άμυνα

"Το Ιράν διαμηνύει ότι το Ισραήλ πρέπει να τιμωρηθεί και θα τιμωρηθεί για αυτό το «έγκλημα», τη στιγμή που οι Ισραηλινοί τονίζουν ότι όχι μόνο είναι έτοιμοι να αντεπεξέλθουν σε κάθε σενάριο επίθεσης από το Ιράν ή από τους «πληρεξούσιους» του στην περιοχή αλλά παράλληλα προειδοποιούν ότι θα απαντήσουν με απευθείας «χτύπημα» στο Ιράν, εφόσον η επίθεση κατά του Ισραήλ προέλθει από το ιρανικό έδαφος ...
Εάν όλες αυτές οι απειλές υλοποιηθούν, τότε θα πρόκειται για την χειρότερη δυνατή εξέλιξη στη Μέση Ανατολή, η οποία θα βυθιστεί περαιτέρω στο χάος.
Οι ΗΠΑ μπορεί να διαμηνύουν πως η υποστήριξη τους στο Ισραήλ είναι αλύγιστη, αλλά συνειδητοποιώντας τι πραγματικά μπορεί να επακολουθήσει, απευθύνουν εκκλήσεις στα γειτονικά με το Ιράν κράτη, όπως στο Ιράκ, στο Κατάρ και στη Σαουδική Αραβία να αναλάβουν δράση έτσι ώστε να αποκλιμακωθεί η ένταση...
Ο στρατηγός Michael Kurilla, επικεφαλής της Κεντρικής Διοίκησης των Ηνωμένων Πολιτειών, έφθασε εσπεσμεύνα στο Ισραήλ στις 11 Απριλίου εν μέσω αναφορών για επικείμενη ιρανική επίθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ισραηλινός διοικητής θα έχει διαβουλεύσεις με τον υπουργό Άμυνας Yoav Gallant και άλλους αξιωματούχους για να συζητήσουν την απειλή μιας ιρανικής επίθεσης."
Περισσότερα στο https://www.bankingnews.gr/
Ή να συζητήσουν για ενδεχόμενο άμεσο και ισχυρό χτύπημα στις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν που θα επιφέρει ασύλληπτες εξελίξεις στον πλανήτη .. 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΑΣ