Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

μυρίζει Ιράν και οι "αψέκαστοι ζηλεύουν τους ψεκασμένους "

Γράφει ο Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
Πριν ξεκινήσουμε αδελφοί πρέπει να επισημάνουμε τα εξής ..
Μιλάνε για επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ και ο λογισμός μας λέει ότι ψάχνουν μια καλή αφορμή για να ισοπεδώσουν τις πυρηνικές εγκαταστάσεις της Τεχεράνης .
Μιλάνε για 24ωρα και ώρες και φυσικό είναι  ο κοσμάκης να ανησυχεί , αλλά   πάντα " ο πονηρός "  χρησιμοποιεί τον φόβο για να εξουθενώσει τα θύματα του και τα θύματα του είμαστε εμείς .
ΣΤΩΜΕΝ καλώς γιατί ο πόλεμος δεν γίνεται με " ραντεβού " αλλά ξαφνικά .
Όταν για τον πόλεμο κλείσουν ραντεβού τότε από πίσω υπάρχει άλλος " πόλεμος " χειρότερος και σχετίζεται με τις ψυχές μας 

Τι συμβαίνει  τώρα ;
"Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι το «χτύπημα» του Ιράν στο Ισραήλ ως αντίποινα για την ισραηλινή πυραυλική επίθεση στην ιρανική πρεσβεία στη Δαμασκό της Συρίας που είχε ως συνέπεια να σκοτωθούν 16 άνθρωποι, εκ των οποίων 7 ανώτατοι Ιρανοί αξιωματούχοι των Φρουρών της Επανάστασης.
Το Ισραήλ υποστηρίζει πως είναι έτοιμο για όλα, αναμένοντας ακόμα και μια απευθείας επίθεση από το Ιράν, διαμηνύοντας πως οποιαδήποτε απευθείας επίθεση των Ιρανών, θα σημάνει και την κατάλληλη απάντηση από την ισραηλινή πλευρά.
Πρόκειται δηλαδή για ένα σκηνικό πολέμου, το οποίο ενδεχομένως να μην έχει ζήσει."
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ
Μήπως για να γίνει μια επανεκκίνηση του σκότους στην ανθρωπότητα  θέλουν ένα καλό πυρηνικό χτύπημα εκατέρωθεν ;
Τα προηγούμενα χρόνια όσοι μιλούσαν για διαχείριση και αντιμετώπιση τέτοιων καταστροφών ( εξ αιτίας πολεμικών γεγονότων ή τρομακτικών  φυσικών φαινομένων ) τον συμπεριελάμβαναν αυτόματα στην κατηγορία των ψεκασμένων και των συνομοτών κατά της  "ευαγγελιζόμενης " αναπτυξης  των νεοταξιτών .
Και δεν μιλάμε για αυτούς που μιλούσαν και έγραφαν για τις προφητείες των Αγίων μας , αυτούς τους θεωρούσαν " βαριά κατάσταση" ουσιαστικά για να απαξιώσουν όχι μόνο αυτούς, αλλά κυρίως τις προφητείες .
Σήμερα όμως με όσα γίνονται το σύστημα τους " ζηλεύει " και είμαστε ακόμα στην αρχή .
Διαβάζουμε :
"Οι Έλληνες preppers: Ετοιμάζονται για κάθε πιθανή καταστροφή, μετατρέπουν τα σπίτια τους σε καταφύγια "
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στον  ΣΥΝΔΕΣΜΟ
Σήμερα οι προφητείες μας χτυπούν την πόρτα και εμείς σαν τις μωρές παρθένες κοιμόμαστε, δίχως να έχουμε βάλει λάδι στα κανδήλια της ψυχής  μας .
Διότι η προετοιμασία και η διαχείριση δεν αφορά μόνο την κατασκευή πυρηνικών καταφυγίων, αλλά το κτίσιμο πνευματικών καταφυγίων .
Δεν πα να έχεις τα καλύτερα καταφύγια με τρόφιμα, φάρμακα , δεν πα να έχεις κάνει όλη την σειρά των εμβολίων ..τίποτε δεν σε σώζει ,όταν έλθει εκείνη η στιγμή της πυρηνικής κόλασης για να κάψει την διαστροφή , την ανομία , την ακολασία και την αποστασία των ημερών μας .
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας