Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

το παραμύθι στην Ουκρανία έσκασε , λέγεται Λίθιο και κοστίζει πολύ αίμα.

τα αίματα είναι ακόμη ζεστά από τον Β'ΠΠ (Άγιος Παϊσιος)- Γερμανοί πολιτικοί ζητούν να χτυπηθούν στόχοι στη Ρωσία...να γιατί ...
Διαβάζουμε:

"Στη Γερμανία, πολιτικοί από τα κόμματα των εταίρων του συνασπισμού, τους Πράσινους και τους Ελεύθερους Δημοκράτες (FDP), καθώς και την αντιπολίτευση της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU), καλούν τον Καγκελάριο Όλαφ Σολτς να προμηθεύσει πυραύλους κρουζ Taurus στην Ουκρανία και μιλούν επίσης για την ανάγκη να χτυπηθούν στόχοι σε ρωσικό έδαφος, σύμφωνα με την RBC-Ukraine...."
Περισσότερα στο ECHEDOROS'S BLOG – ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
Το ρεζουμέ όλων αυτών που στοιχίζει αθώο αίμα είναι αυτό...
Να γιατί κόπτονται να χτυπήσουν..
"Ο πόλεμος στην Ουκρανία γίνεται για το λίθιο, η χώρα που το έχει θα γίνει υπερδύναμη"
 Ο βουλευτής της Bundestag από την Χριστιανοδημοκρατική Ένωση- CDU, Ρόντεριχ Κιεσεβέτερ [Roderich Kiesewetter], μίλησε για το λίθιο και τη σημασία αυτού του πόρου, φέρνοντας ως παράδειγμα τη Ρωσία και τον πόλεμο στην Ουκρανία, δηλώνοντας ότι η χώρα που το κατέχει θα αποκτήσει την ιδιότητα της υπερδύναμης στο μέλλον. Ο Κιεσεβέτερ – πρώην αξιωματικός του γενικού επιτελείου της Bundeswehr – λέει ότι «είναι απαραίτητο να καταλάβουμε τις περιοχές του Ντόνετσκ και του Λουχάνσκ καθώς έχουν τα μεγαλύτερα κοιτάσματα λιθίου». «Εάν η Ευρώπη θέλει να επιτύχει την ενεργειακή μετάβαση, τότε χρειάζεται τα δικά της κοιτάσματα λιθίου"
Περισσότερα στο ECHEDOROS'S BLOG – ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ