Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2024

πριν λίγο ο Μπάιντεν "Στόχευσε την Τεχεράνη"

Αυτό δήλωσε ο  γερουσιαστής John Cornyn του Τέξας  που ήταν πιο ωμός: «Στόχευσε την Τεχεράνη», έγραψε στο X
Τι ειπώθηκε:
"Ο θάνατος τριών αμερικανών στρατιωτών σε επίθεση με drone την Κυριακή ώθησε τις Ηνωμένες Πολιτείες βαθύτερα στη σύγκρουση στη Μέση Ανατολή και έδωσε νέα επείγουσα ανάγκη στις προσπάθειες εξασφάλισης της απελευθέρωσης ομήρων στη Γάζα με αντάλλαγμα την παρατεταμένη διακοπή των μαχών μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς.

Η συρροή αλληλένδετων γεγονότων - οι συνομιλίες υψηλού διακυβεύματος για ομήρους στη Γαλλία βρίσκονταν σε εξέλιξη την ίδια στιγμή που Αμερικανοί αξιωματούχοι αντιμετώπιζαν τους θανάτους στρατιωτών στην Ιορδανία - προστέθηκε σε μια από τις πιο φορτισμένες στιγμές από το ξέσπασμα της βίας μετά την τρομοκρατία της Χαμάς της 7ης Οκτωβρίου επιθέσεις.
Τώρα, οι ηγέτες στην Ουάσιγκτον και τη Μέση Ανατολή σκέφτονται επιλογές που θα μπορούσαν να μεταμορφώσουν σημαντικά την κατάσταση, με χιλιάδες ζωές και το μέλλον της περιοχής σε ισορροπία.
«Θα απαντήσουμε», είπε ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν σε μια αίθουσα δεξιώσεων σε μια βαπτιστική εκκλησία στη Νότια Καρολίνα λίγες ώρες μετά την επίθεση." από τον Kevin Liptak, CNN Περισσότερα στον 
SS Lewis B Puller πλοίο του Αμερικανικού Ναυτικού
Τελευταία ενημέρωση 
"Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούτι ισχυρίζονται ότι χτύπησαν πλοίο του Ναυτικού των ΗΠΑ- η Ουάσιγκτον διαψεύδει" Περισσότερα στο https://echedoros.blog/

Όλα αυτά βεβαιώνουν με διάφορα ωρών την επισήμανση μας 
"τι στενή σχέση έχουν το πετρελαιοφόρο Ιράν με το όμοιο του Τέξας;"