Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024

σιγά βρε την προειδοποίηση...εδώ το θέμα είναι πως θα επιβιώσουμε...

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Αδελφοί πλέον να με συμπαθάτε, αλλά προσπαθούμε να γράψουμε και να εκφραστούμε όσο πιο απλά απέναντι στις πονηριές και στα δίχτυα της  "μεθοδευμένης  τρομοκρατίας" που έστρωσαν .
Τα μηνύματα είναι αυτά ...αλλά η ουσία είναι άλλη 
"Προειδοποίηση σοκ: «Το 2024 θα συμβεί το μεγαλύτερο κραχ όλων των εποχών» - Τι αναφέρουν οι οίκοι για τις μετοχές στις ΗΠΑ'
Περισσότερα στο https://www.bankingnews.gr/
Ποια είναι η ουσία ...
Άκουστε λοιπόν τι βίωσε μια πνευματική αδελφή που η πόλη στην οποία κατοικεί υποδέχτηκε μια θαυματουργή εικόνα της Παναγίας μας από Ιερά Μονή με την οποία η γνωστή μου αυτή είχε στενές σχέσεις..
Και περιγράφουμε παρακάτω  τι έζησε η γνωστή μας, όχι για να την πούμε γραφική και φαντασμένη, αλλά για να δείξουμε σε ποιο επίπεδο ανέχειας μπορεί να  τρέξουμε ξαφνικά;
Μας εξιστόρησε λοιπόν η γνωστή μας :
Λίγες μέρες πριν έλθει η Εικόνα της Παναγίας στην πόλη μας είχα μια χαρά ,ότι θα την προσκυνούσα και θα έβλεπα και τις γερόντισσες που τις γνωρίζω από μικρό παιδάκι.
Ένα μεσημέρι μετά την δουλειά έκλεισα τα μάτια μου και ούτε κατάλαβα αν κοιμώμουν  ή αν ήμουν ξύπνια . Κτύπησε το κουδούνι της εισόδου του σπιτιού και έτρεξα να δω ποιος ήταν .
Και τι να δω ; 
Όλη η αδελφότητα της Ιεράς Μονής μπήκε και γέμισε το σαλόνι μου .
Όμως μια - δύο μοναχές μπήκαν στην κουζίνα του σπιτιού μου και άρχισαν να τακτοποιούν τα ράφια και μάλιστα εκείνα που συνήθως βάζω τρόφιμα για να μην επισκέπτομαι τακτικά τα σούπερ μάρκετ..
Αφού οι γερόντισσες τα τακτοποίησαν με τάξη , μου είπαν :
"Κόρη μου να τα γεμίσεις με μακαρόνια ,τόνους και φασόλια , έτσι θα περάσετε για λίγο διάστημα , μετα έχει ο Θεός "
Αφού σταύρωσαν τα ράφια μια - μια γερόντισσα , όπως ήλθε έτσι και έφυγε .
Σηκώθηκα από την πολυθρόνα που βρισκόμουν μήπως τις προλάβω , αλλά κατάλαβα ότι κοιμώμουν ενώ  έβλεπα αυτά. 
Έτρεξα τώρα ξύπνια  στην κουζίνα και άνοιξα τα ράφια .
Ήταν τόσο τακτοποιημένα που αδυνατώ να πιστέψω, ότι τόσο καλά τα  είχα τακτοποιήσει.
Το παράδοξο ήταν, ότι το σπίτι ευωδίαζε με θυμίαμα Γιασεμιού και αυτή η ευωδία ερχόταν από τα ράφια που τακτοποίησαν οι μοναχές.
Από εκείνη την ημέρα λέω στα παιδιά : "αυτά τα ράφια είναι τα ράφια της ΠΑΝΑΓΙΑΣ"
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

ΥΓ " όνειρο ήταν και πάει , αποκύημα φαντασίας, καταπιεσμένη ενσυνείδηση και άλλες τόσες δικαιολογίες μπορούν να πούνε πολλοί που όμως πιστεύουν τα δεκάδες παραμύθια που μας σερβίρουν όλο το 24ωρο οι αντιχρίστοι των ημερών μας"