Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

αυτά που ήρθαν αδελφοί δεν τα ξαναείδαμε, μας" κόβουν ειδικό κουστούμι" , τα παιδιά και τα μάτια σας, κρατηθείτε



" έσφιξαν τα γάλατα " φόβος και τρόμος πάνω στις μεγσλουπόλεις της Ευρώπης 
Πολλοί αναρωτιούνται αν όλο αυτό που βιώσαμε κυρίως από το 2015 με την μεταναστευτική πλημμυρίδα φτάνει στον στόχο που έβαλαν νεοποχιτικα σκοτεινά κέντρα δηλ. να πυροδοτήσει ασύλληπτες κοινωνικές φωτιές  στην Ευρώπη παράλληλα με την μεγάλη φωτιά που ήδη άναψε στην Μέση Ανατολή. 
Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Φαινεται να Αναθεωρούν Άρδην την μεταναστευτική πολιτική για αυτό έβαλαν τον "πατριάρχη" της διπλωματικής ίντριγκας να μιλήσει .
Διαβάζουμε δηλώσεις του:
 Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χένρι Κίσινγκερ αναφερόμενος στους πανηγυρισμούς στους δρόμους των γερμανικών πόλεων υπέρ της Χαμάς είπε πως οφείλονται στην λανθασμένη μεταναστευτική πολιτική της Γερμανίας που επέτρεψε σε αλλόθρησκους να μπουν στη χώρα.
Σε συνέντευξή του στην τηλεοπτική υπηρεσία της Welt δήλωσε:
«Βρίσκω επώδυνους τους πανηγυρισμούς για αυτό που συνέβη, το οποίο τυπικά αποτελεί και εγκληματική πράξη.

Ήταν μεγάλο λάθος να μπουν στη χώρα τόσοι πολλοί άνθρωποι με εντελώς διαφορετικό πολιτιστικό και θρησκευτικό υπόβαθρο, διότι έτσι δημιουργούνται ομάδες (διαφορετικών) συμφερόντων».
«Είναι αδιανόητο για τους Ισραηλινούς η διεθνής κοινότητα να συζητήσει με εκείνους που ξεκίνησαν την σύγκρουση, που σκότωσαν τόσους ανθρώπους και πήραν τόσους ομήρους.

Πρέπει να υπάρξει κάποιου είδους τιμωρία. Πρέπει να υπάρξει σοβαρός περιορισμός των δυνατοτήτων (της Χαμάς) προκειμένου να μην επαναλάβει τέτοιες πράξεις».
Περισσότερα ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
Σε άλλο σημείο λέγει:
Κίσινγκερ: Επίθεση στο διεθνές σύστημα από Ρωσία και Χαμάς - Δεν αποκλείει κλιμάκωση
Ο άλλοτε υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ δεν απέκλεισε το Ισραήλ να αναλάβει δράση και κατά του Ιράν -«Ο πόλεμος θα επηρεάσει και την Ευρώπη», είπε -
Αυτά που ήρθαν αδελφοί δεν τα ξαναείδαμε, μας" κόβουν ειδικό κουστούμι",  τα παιδιά και τα μάτια σας, κρατηθείτε.
ΣΤΩΜΕΝ καλώς