Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 13 Αυγούστου 2024

δυστυχώς αυτά που είδαμε στις φωτιές είναι μικρό δείγμα αυτών που θα δούμε στην Μέση Ανατολή

Γράφει ο Δρ.Κωνσταντινος Βαρδάκας 
Ανείπωτη η καταστροφή , απέραντη η θλίψη και η Οργή για τις φωτιές στην Αττική και ουδείς γνωρίζει τι έπεται , μόνο ο Άγιος Θεός ..

Εκεί επάνω στην Πεντέλη στο Μοναστήρι του Μεγαλομάρτυρα και Θαυματουργού Αγίου Παντελεήμονα, ένας Άγιος Άνθρωπος, ο γνωστός σε όλους μας Γέροντας Σίμωνας ο Αρβανίτης έβλεπε από την δεκαετία του 80 αυτά που επρόκειτο να ζήσουμε και μας συνιστούσε " μην έρχεστε εις απόγνωση αυτά πρέπει να τα περάσουμε και μετά την μικρή προσβολή της Τουρκίας στην Ελλάδα η πατρίδα μας θα γίνει Μεγάλη - Μεγάλη - Μεγάλη " 
Φυσικά ο Άγιος αυτός Γέροντας γνώριζε και καυτηρίαζε την αμαρτία των ημερών μας και διαλαλούσε την σωστική Μετάνοια.
Διαβάζουμε :
Μέση Ανατολή , τι συμβαίνει ; «Το να περιμένεις τον θάνατο είναι πιο δύσκολο από τον ίδιο τον θάνατο»

Περιμέναμε το Ιράν να χτυπήσει το Ισραήλ από τα τέλη Ιουλίου, αλλά μέχρι στιγμής μια τέτοια επίθεση δεν έχει πραγματοποιηθεί.
Πολλοί ήλπιζαν ότι στο Ιράν είχαν επικρατήσει πιο ψύχραιμες φωνές.
Δυστυχώς, φαίνεται ότι μια επίθεση έρχεται ακόμα και ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας Yoav Gallant προειδοποιεί ότι το Ιράν και η Hezbollah «απειλούν να μας βλάψουν με τρόπο που δεν έχουν κάνει στο παρελθόν».
Αυτό ακούγεται μάλλον δυσοίωνο.
Εάν υπάρξει επίθεση, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι πιο ουσιαστική από ό,τι είδαμε την προηγούμενη φορά.
Προς το παρόν, ωστόσο, οι Ιρανοί δείχνουν να απολαμβάνουν να κρατούν τους πάντες σε αγωνία…
«Μπορεί να μην υπάρξει καθόλου επίθεση, ή θα μπορούσε να υπάρξει απόψε», δήλωσε στους Financial Times ένας από τους ιρανούς που εμπιστεύονται το καθεστώς.
«Το να περιμένεις τον θάνατο είναι πιο δύσκολο από τον ίδιο τον θάνατο».
«Το Ιράν έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία ψυχολογικού πολέμου για να διατηρήσει τις στρατιωτικές, την ασφάλεια και τις υλικοτεχνικές δυνατότητες του Ισραήλ σε αιχμή, στερώντας από τους κατοίκους των κατεχόμενων εδαφών κάθε αίσθηση ηρεμίας», πρόσθεσε.
Ίσως συνεχίσουν να παίζουν αυτό το παιχνίδι για λίγο.
Ή ίσως θα επιτεθούν απόψε. Απλά δεν ξέρουμε.
 από το άρθρο " Όλα τα πιόνια του σκακιού κινούνται στη θέση τους και δεν θα αργήσει πολύ μέχρι να δούμε παγκόσμιο χάος σε μεγάλη κλίμακα." του Michael Snyder

Περισσότερα στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Φυσικά όλοι οι αναλυτές δεν γνωρίζουν, απλώς υπονοούν τι έρχεται , μόνο ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός ως Αρχηγός και Τέλειωτης της Ανθρώπινης Ιστορίας γνωρίζει .
Απλώς ο Άγιος Θεός δεν θα βγάλει ψεύτες τους Αγίους του.
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντίνος  Βαρδάκας