Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

θα ξαναγυρίσουν οι κομμουνιστές είπε ...και έρχονται πάλι στο προσκήνιο

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ 

Σαν να ζεις τις προφητείες των Αγίων μας κυριολεκτικά. 

"Η Ρωσία ξαναδίνει ζωή στην Κομμουνιστική Διεθνή
Η ρωσική πολιτική ορμώμενη από το παρελθόν της, στο πρώτο μισό του 20ου αιώνα, προβαίνει σε ενέργειες αναβίωσης της Κομμουνιστικής Διεθνούς- Κομιντέρν, για να αλλάξει την παγκόσμια τάξη πραγμάτων.

Αυτό έκανε γνωστό ο διευθυντής της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών της Ρωσικής Ομοσπονδίας (СВР России), Σεργκέι Ναρίσκιν."

Περισσότερα στο https://echedoros.blog/
ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ τους δύο προηγούμενους πολέμους και μίλησε και για  τις μέρες μας στην κυριολεξία γιατί τα δημοσιεύματα ταυτίζονται με τις προρρήσεις της Αγίας Ματρώνας ..τι έλεγε ..
φώτο η Κοίμηση της Αγίας 

"Όλα θα γίνουν: και η δοξολογία στην Κόκκινη Πλατεία, και το μνημόσυνο για τον Τσάρο και την οικογένειά του, που σκότωσαν. Μετά θα γυρίσουν οι παλαιοί, και θα γίνει η κατάσταση χειρότερη από ότι ήταν πριν! Η ζωή θα είναι χειρότερη και χειρότερη. Θα ‘ρθει καιρός που θα βάλουν μπροστά σας τον Σταυρό και το ψωμί και θα σας πουν:

– Διαλέξτε. Θα διαλέξουμε τον Σταυρό
Επίσης έλεγε: Μην τρέχετε γυρεύοντας προορατικούς και διορατικούς. Εάν είναι κάτι ο Θεός θα στο δείξει μόνος Του.

Έλεγε στον κόσμο να πηγαίνει συχνά στην εκκλησία,αλλά από τη στιγμή που θα μπεις στην εκκλησία να μην βλέπεις τίποτα και κανέναν, να κάμεις την προσευχή σου με κλειστά μάτια ή να βλέπεις τις εικόνες ή να κατεβάσεις τα μάτια σου χαμηλά.

Προέτρεπε τις γυναίκες να μην βάφουν το πρόσωπό τους αλλάζοντας την μορφή τους επειδή ο Θεός μας έδωσε αυτήν την μορφή και πρέπει να την αγαπάμε όπως είναι.
Περισσότερα στο https://immorfou.org.cy/

ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ 
Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας