Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Τέρμα τα λάχανα κύριοι , ας ετοιμαστούμε να μετράμε τον χρόνο με τα λάχανα (εξάμηνο) που θα κρατήσουν οι Ρώσοι την Πόλη.

Γράφει ο Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Έρχεται μια Ευρωβουλή που θα λαμβάνει στρατοκρατικές αποφάσεις;
Θα ζήσουν πρώτοι πρώτοι οι Ευρωβουλευτές "τρέλα πράγματα" που δεν θα τολμούσαν να τα σκεφτούν παλαιότερα .
Μετά θα τα ζήσουμε εμείς, αλλά και τις συνέπειες που θα προκύψουν. 
Η ανθρωπότητα βαδιζει ολοταχώς στην καρδιά του σκότους .
Σηκώθηκαν όλα τα ανθρωποκτονία θηρία σε Ανατολή και Δύση και σε  όλες τις γωνιές του πλανήτη γιατί θέλουν γενικευμένη σπονδή για το αφεντικό τους που προετοίμαζε  τόσα χρόνια αυτή την κατάληξη .

"Δραματικές οι εξελίξεις στο μέτωπο της Ουκρανίας, μετά το πράσινο φως των ΗΠΑ  για τη χρήση όπλων - Με τακτικό πυρηνικό χτύπημα μετά τη Σύνοδο Κορυφής της Ελβετίας στις 15 - 16 Ιουνίου θα απαντήσει"    λέει το bankingnews

Ευρωεκλογές και στο χρηματιστήριο των δηλώσεων υπερτιμούνται τα φύκια και οι μεταξωτές κορδέλες για ανάπτυξη και στρατηγικούς σχεδιασμούς επενδύσεων,  ενώ δίπλα μας βλ.Ουκρσνία , Μέση Ανατολή , Παλαιστίνη και Άπω Ανατολή, Ταϊβάν μιλάνε για ολοκληρωτικό πόλεμο.
Απροετοίμαστοι υποψήφιοι θα λαμβάνουν εν δυνάμει  αποφάσεις που θα κρίνουν την πορεία και το μέλλον της ΕΕ που προβλέπεται μικρό και διαλυτικό εξ αιτίας αυτών που εξελίσσονται επιδεινούμενα.
Στην πλειοψηφία οι αναλυτές "ντρέπονται" να μιλήσουν για τις προφητείες των Αγίων Πατέρων μιας και αυτές  πρόλαβαν τα λεγόμενα τους  και έχουν ακόμα βάθος επιβεβαίωσης .
Μετά το Κίεβο η Κωνσταντινούπολη , λίγο πριν τα Βαλκάνια και η Βόρειος Ήπειρος , πακέτο και το Αιγαίο.
Η διαστροφή φεύγει μόνο με "πυρηνική σκούπα" στις αυλές των μεγαλουπόλεων των ισχυρών .
Αρκετά σας ανέχθηκε ο ανθρώπινος πολιτισμός που δεν πρόκειται ποτέ να μετατραπεί σε χοιροστάσιο των δαιμόνων .
Τέρμα τα λάχανα κύριοι , ας ετοιμαστούμε για να μετράμε τον χρόνο ( εξάμηνο ) που θα κρατήσουν οι Ρώσοι την Πόλη και τα Στενά , όπως λέει και η προφητεία "οι Ρώσοι θα κρατήσουν την Πόλη όσο κάνουν για να βγουν τα λάχανα "
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας