Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

ΑΛΗΤΕΣ "έκαναν την ιστορική εκκλησία του ΑΓΙΟΥ ΒΟΥΚΟΛΟΥ στην Σμύρνη Ντισκοτέκ και χοροπηδούν οι δαίμονες...με αυτούς θέλουν να τα βρούνε οι εγχώριοι;"

Πατάνε οι βρωμιάρηδες την ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΕΔΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΘΑ ΕΚΜΑΝΕΙ ΑΠΟ ΙΕΡΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ή αφήνουν μόνο τον πιστό λαού να αγανακτεί;
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΆΜΕ...

Διαβάζουμε:
Βίντεο Σύνδεσμος https://youtu.be/3AybuepDr8o

Σε μία πρωτοφανή πρόκληση προχώρησαν οι Τούρκοι καθώς ο δήμος της Σμύρνης, έδωσε άδεια για τη διεξαγωγή πάρτι ηλεκτρονικής μουσικής μέσα στον Ορθόδοξο Ναό του Αγίου Βουκόλου!

Και άλλο βίντεο https://youtu.be/4flPLDLLUPo

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί το βίντεο από πάρτι με ηλεκτρονική μουσική που διοργανώθηκε στον ιστορικό ναό του Αγίου Βουκόλου της Σμύρνης, που χρησιμοποιείται ως πολιτιστικό κέντρο από τον μητροπολιτικό Δήμο.

Δυστυχώς, μετά το πάρτι στην Παναγία Σουμελά τον Φεβρουάριο του 2022, όταν πλήθος κόσμου χόρευε στους ρυθμούς της μουσικής του Τούρκου Dj Αχμέτ Σετερτζί στους χώρους του ιερού προσκυνήματος των Ποντίων και Μνημείου Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Unesco, αυτή τη φορά μετατράπηκε σε «ντίσκο» ο ναός του Αγίου Βουκόλου - του πρώτου κατά την παράδοση επισκόπου της Σμύρνης, που χειροτονήθηκε από τον Ευαγγελιστή Ιωάννη και η μνήμη του οποίου εορτάζεται στις 6 Φεβρουαρίου από την Ορθόδοξη Εκκλησία.

O εν λόγω ναός, που οικοδομήθηκε το 1886 στην περιοχή Κονάκ της Σμύρνης, γλίτωσε από την πυρπόληση της πόλης το 1922 και εν συνεχεία χρησιμοποιήθηκε αρχικά ως αποθήκη, μετά ως αίθουσα συναυλιών και αργότερα ως αρχαιολογικό μουσείο.

Πριν από 12 χρόνια αποκαταστάθηκε και αποκαλύφθηκαν αγιογραφίες στο εσωτερικό του. Στις 17 Αυγούστου του 2014 τελέστηκε σε πανηγυρικό κλίμα η πρώτη Θεία Λειτουργία στο ναό μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή .

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επαναλαμβάνεται η τραγωδία της Σμύρνης που είχε και τιμούσε τον Άγιο Βουκόλο επίσκοπο της μαθητή του Αγίου Ιωάννη το Θεολόγου.
Εκεί στο νέο ΥΠΕΞ θα διαμαρτυρηθούν ή ετοιμάζονται για την συνάντηση με τον Ερντογάν ;
Η ΚΑΚΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ 
τα βίντεο δεν τα αναρτούμε από αποτροπιασμό προς το θέαμα και την πράξη - πατήστε τους συνδέσμους και φρίξτε πως χαίρονται οι εχθροί της Ορθοδοξίας έξω και μέσα.
 Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας