Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

ΕΚΛΕΙΣΕ -Τον Σεπτέμβριο οι νέες ταυτότητες

Διαβάζουμε:
"Τις προτεραιότητες, τους στόχους και τις μεταρρυθμίσεις της επόμενης τετραετίας για την Ελληνική Αστυνομία παρουσίασε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Νότης Μηταράκης κατά την ομιλία του στη Βουλή, στο πλαίσιο των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης."  
«Τον Σεπτέμβριο προχωράμε στην έκδοση νέων ταυτοτήτων για τους πολίτες, σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας. Το πρώτο τρίμηνο του 2024, την έκδοση νέων διαβατηρίων. Με πρόσβαση σε διαδραστικές υπηρεσίες για να υποβάλλει καταγγελίες, να αναφέρει περιστατικά, να ενημερώνεται για δράσεις αλλά και να υποβάλει ανώνυμες καταγγελίες για περιστατικά αυθαιρεσίας» αναφέρθηκε 

ΤΑ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ
Από το άρθρο του Αρχιμανδρίτη Χριστόδουλου Αγγελόγλου

"Προς γνώσιν και συμμόρφωσιν… #ταυτότητα" του 

Η φωτογραφία είναι φάκελος μέσα στον οποίο ο άγιος Παΐσιος είχε δείγμα της ηλεκτρονικής ταυτότητας και είχε γράψει ιδιοχείρως: “Αλλοίμονον”
Στις 16 Μαΐου 2023 προέβην στην ανάρτηση με τίτλο: “Η νέα κυβέρνηση και οι ηλεκτρονικές ταυτότητες» ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


Ακριβώς ένα μήνα μετά, ο τ. υπουργός της Ν.Δ. κ. Πιερρακάκης ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ κ. Αυτιά (στην εκπομπή «Καλημέρα» της 17-6-2023) πότε θα εκδοθούν οι επίμαχες ηλεκτρονικές ταυτότητες. Ο κ. Πιερρακάκης επαλήθευσε το ανωτέρω άρθρο μας, λέγοντας: «Θα πάμε άμεσα, γρήγορα στην έκδοση των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων στις αρχές... [της νέας κυβερνητικής θητείας μας] και θα το ανακοινώσει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης [μετά τις εκλογές]». 

Φωνάζει ο ΘΕΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ "ξυπνήστε τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας"