Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

οι "ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ" του ΠΟΥΤΙΝ που "έσωζαν" την Ελλάδα με μνημονιακές καταιγίδες;

 

φώτο από fb

Βολευόταν οι Γερμανοί που αγόραζαν αέριο  - βολευόταν οι Ρώσοι που το πουλούσαν  και ξεβολευόταν οι Έλληνες που το έχουν. 

"Με αφορμή το Άρθρο-καταπέλτη του Politico

Πόσες φορές τα είπαμε ότι όλοι βολευόταν μεταξύ τους την στιγμή που η Ελλάδα στέναζε;

Φτηνό ρωσικό αέριο ισχυροποιούσε την Γερμανική βιομηχανία και τον εγωισμό των εταίρων μας, ότι κάτι είναι και θα έπρεπε όλοι οι φτωχοί του Νότου " να στραγγαλιστούν" από δημοσιονομικές τέτοιες πολιτικές, ώστε να σωθεί η ευημερία της ΕΕ με ψευτοθαύματα.

ΤΩΡΑ η ιστορία ξεκίνησε ένα νέο κύκλο με φοβερές εκπλήξεις που δοκιμάζουμε όλοι μας και δεν γνωρίζουμε πότε και πως θα τελειώσουν.

   Το συμπέρασμα είναι ένα, η πλεονεξία και ο γογγυσμός του Ελληνικού λαού τόσα χρόνια που τον ισοπέδωσαν οι αδικίες, προκάλεσαν την ενεργοποίηση του Πνευματικού νόμου.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ;

ένα πράγμα γνωρίζουμε ότι είναι αδέκαστος"

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


διαβάζουμε : «Ήταν στη λάθος πλευρά της Ιστορίας» - Οι μεγάλες ευθύνες της Μέρκελ για τις επαφές με τον Πούτιν και η αφέλεια όλων των κομμάτων της Γερμανίας - Η παραδοχή του Σόιμπλε και η αλλαγή στάσης του Σολτς


Άρθρο-καταπέλτη για την πολιτική της Γερμανίας, διαχρονικά απέναντι στην Ρωσία, δημοσιεύει ο ιστότοπος Politico, με αφορμή την εισβολή στην Ουκρανία. Το άρθρο τιτλοφορείται «Οι χρήσιμοι Γερμανοί ηλίθιοι του Πούτιν» και σε αυτό τονίζεται πως παρά την συμπεριφορά της Μόσχας τα τελευταία χρόνια με την κατάληψη της Κριμαίας και την εισβολή στη Γεωργία, η αφέλεια ήταν κάτι που «χτύπησε» όλα τα κόμματα της Γερμανίας.

Όπως αναφέρει το Politico, η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία δεν είναι απλώς μια αποκήρυξη της Καγκελαρίας της Μέρκελ, αλλά μιας ολόκληρης γενιάς Γερμανών πολιτικών. Το Politico σημειώνει στην ανάλυσή του πως «δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν το γεγονός ότι το Βερολίνο πέρασε τα τελευταία 16 χρόνια στη λάθος πλευρά της ιστορίας σε ότι αφορά τον στρατηγική που ακολούθησε απέναντι στη Ρωσία».


Λιγότερο προβλέψιμη ήταν η ταχύτητα με την οποία η Γερμανία εγκατέλειψε τη στάση της έναντι της Μόσχας τις τελευταίες εβδομάδες βάζοντας φρένο στο αμφιλεγόμενο έργο του αγωγού «Nord Stream 2», με την αποστολή όπλων στην Ουκρανία, αλλά και υιοθετώντας κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας .ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.protothema.gr/world/article/1226744/politico-gia-germanous-politikous-oi-hrisimoi-ilithioi-tou-poutin/