Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

ΡΩΣΙΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ σέ ένα πράγμα συμφωνήσαμε ότι " η τουρκία λέει ψέματα ότι τα βρήκαμε για να αποκτήσει η ίδια διαπραγματευτικά οφέλη στα συμφέροντα της στο ΑΙΓΑΙΟ" ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

 


ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ
«Τι κάνει το NATO; Διοικείται από τη Ρωσία;»: Κάθε φορά που μιλά, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι εμφανίζεται ολοένα πιο ανυπόμονος με τους Δυτικούς, με κίνδυνο να θολώσει το μήνυμά τους για ενότητα και αλληλεγγύη προς τους Ουκρανούς.

Η ανυπομονησία Ζελένσκι μπορεί να τροφοδοτήσει διαιρέσεις στην Ευρώπη

Ούτε ο Βίκτορ Ορμπάν, που φημίζεται για τη φιλορωσική στάση του, δεν γλιτώνει από τις φραστικές επιθέσεις του Ζελένσκι, ακόμη κι αν ο Ούγγρος πρωθυπουργός έχει στηρίξει τις ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά της Ρωσίας. «Πρέπει να αποφασίσεις μια και καλή με ποια πλευρά είσαι!», του είπε.

Για την Ιζαμπέλ Βιράτ Μασόν, ειδικό στην πολιτική επικοινωνία στο Εθνικό Κέντρο Επιστημονικής Έρευνας (CNRS) στο Παρίσι, σε αυτήν την κρίση, «όλοι αντισταθμίζουν με σκληρά λόγια και εκφράσεις, την απουσία με έναν ορισμένο τρόπο» των αποτελεσμάτων.

«Πρέπει να πάτε πολύ μακριά (σ.σ. στη σύλληψη) για να είστε αξιόπιστοι», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο. Αλλά ο κίνδυνος είναι επίσης να πάμε «υπερβολικά» και να «απαξιώσουμε», προειδοποιεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.onalert.gr/kosmos/zelenski-ti-kanei-to-nato-dioikeitai-apo-ti-rosia-i-anypomonisia-toy-oykranoy-proedroy-tholonei-to-minyma-tis-dysis/455464/