Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

ΒΥΡΩΝΑΣ πριν λίγο - ΟΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! ΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ (ΦΩΤΟ)

 


από το ιστολόγιο https://www.ekklisiaonline.gr/nea/vyronas-tora-oures-stin-ekklisia-elavan-ta-dakrya-tis-parigoritrias-foto-video/?fbclid=IwAR32J50XH88fump2OdeEyc1r9qc2Ra7-Aq04G5odV1uQ23eLGEl8LrdUWLM

Χιλιάδες πιστοί προσήλθαν σήμερα το απόγευμα στην Εκκλησία Αγίου Δημητρίου Βύρωνος για να λάβουν τα δάκρυα της Παρηγορήτριας.

Μεγάλη ευλογία σήμερα Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021 μιας και τελέσθηκε Ιερό Ευχέλαιο στην Εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στον Βύρωνα Αττικής ενώπιον της δακρύζουσας Παναγίας Παρηγορήτριας.


Εν συνεχεία οι πιστοί, που είχαν προσέλθει ευλαβικά από κάθε γωνιά της Ελλάδος, έλαβαν δάκρυα και Μύρο από την Ιερά Εικόνα της Παναγίας.

Στο εμπνευσμένο κήρυγμα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων:

Να είμαστε κοντά στην Παναγία μας την Παρηγορήτρια να γονατίσουμε και να ζητήσουμε έλεος και φιλανθρωπία. Για να κάνουμε αυτό που Είπε στους μαθητάς στην Κανά: Να κάνετε αυτό που σας είπε ο Υιός μου και όχι αυτό που θέλουμε εμείς. Διότι ψάλλουμε στο Χριστό ΄΄γενηθήτω τό θέλημά σου΄΄.

Αυτά τα πράγματα που κάνουν μαύρη τη ζωή μας κάπως θα αλλάξουν , αρκεί να κοιτάξουμε στον Ουρανό και θα βρούμε ελπίδα. Να τεντώσουμε τα μάτια και να δούμε το Χριστό, εκεί βρίσκονται οι απαντήσεις.