Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Μωρέ μπράβο αγάπες - Σέρβος πρόεδρος στην Κωνσταντινούπολη: «Υπερδύναμη η Τουρκία»

 


ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΑΝΑΔΕΛΦΟ ΕΘΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΖΗΛΟΤΥΠΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΦΊΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΑ  ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΚΟΤΑΔΙΑ. ( ποιος μπορούσε να φτιάξει τέτοια ζωντανά αριστουργήματα που μιλάνε βλ. φωτο Αρχαγγελικές Δυνάμεις στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ;) 

Ο Βούτσιτς είναι πολύ γνωστός, αλλά όταν σε λίγο θα έρθουν τα δύσκολα για τους Σέρβους στο Κοσσυφοπέδιο θα ζητάει την φιλία των Ελλήνων. Τα Βαλκάνια βράζουν και ότι πει δεν πιάνει γιατί ο τούρκος είναι ¨υπερδύναμη στο ψέμα και την διπλωματία του σε πουλάω" - Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Ο Πρόεδρος της Σερβίας δήλωσε ότι συνομίλησε με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σήμερα στην Κωνσταντινούπολη για σημαντικά θέματα των Βαλκανίκων και όχι μόνο για τις εντάσεις στη Β -Ε.

Η Τουρκία είναι φίλος της Σερβίας, οι σχέσεις μπορεί να είναι ακόμα καλύτερες

Η Τουρκία είναι φίλος της Σερβίας και είμαι πεπεισμένος ότι οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών θα μπορούσαν να γίνουν ακόμη καλύτερες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Σερβίας στην Κωνσταντινούπολη, μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Βούτσιτς είπε στους δημοσιογράφους ότι οι σχέσεις είναι τώρα διαφορετικές από ό, τι πριν από 10, 15 ή 20 χρόνια. " 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.echedoros-a.gr/2021/09/blog-post_53.html#more