Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

« Ο τελικός αντίχριστος δεν έρχεται αν δεν φύγει πρώτα ο τούρκος μέσα από την ανθρώπινη ιστορία» .


 

Μια τέτοια δικτατορία μόνο ο πονηρός θα μπορούσε να σκεφτεί ( ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ). lockdown – διαπραγματεύσεις για ΑΙΓΑΙΟ εν μέσω απειλών  – τσιπάρισμα μέσω της ιατρικής με τον αριθμό του αντίχριστου.  

Ο αυθεντικός συνωμότης είναι αυτός που κατηγορεί τους άλλους ως συνωμοσιολόγους;

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Lockdown-Τσιπάριαμα- Διαπραγματεύσεις  

Ετοιμάζεται lockdown παγκοσμίως και τα χρηματιστήρια καταρρέουν. Πόσο προβλέψιμοι είναι οι νεοταξίτες πιά, τους καταλαβαίνουν ακόμη και τα μικρά παιδιά.

Ο φόβος πάντα ήταν εργαλείο, όταν επικρατεί το σκοτάδι.

Η ανθρωπότητα μεταλλάσσεται στο παρά  φύσιν για αυτό και χρειάζεται ένα μοναδικό αριθμό που θα ταυτίζεται με το δυσώνυμο  όνομα του αντίχριστου.

Το θλιβερό είναι ότι ο  πονηρός χρησιμοποιεί την ιατρική επιστήμη κατά δοκούν , έτσι για να έχει και μια πρόφαση ότι ενδιαφέρεται για την κοινή  ασφάλεια.

Ο Covid -19 είναι επικίνδυνος, αλλά πιο επικίνδυνοι είναι  αυτοί που τρομοκρατούν τον κόσμο με υπερβολικά σχήματα και φαντάσματα.

Στο τέλος αυτής της πανδημίας η ιατρική επιστήμη θα βγει τραυματισμένη πέφτοντας στα μάτια των ανθρώπων.

Αν το επιτρέψει ο ΘΕΟΣ το ψηφιακό διαβατήριο μας θα εμπεριέχει όλες τις δόσεις των εμβολίων που κάναμε.

Εμβολίων με κλειδί το mRNA;

Και μετά μπορεί να έρθουν νέες πανδημίες με αποτέλεσμα άλλες δόσεις θα εμπλουτίζουν το ψηφιακό εμφυτεύσιμο  διαβατήριο μας που θα εμπεριέχει και όλη την παρουσία μας επί της γης.

Φυσικά όλα αυτά αν τα επιτρέψει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ μαζί με την πρόβα του αντίχριστου θα βιώσουμε μέρες πρωτοχριστιανικές με ότι σημαίνει αυτό.

Θα τολμήσουμε μια υπέρβαση σε όλα αυτά γνωρίζοντας από πνευματικούς ανθρώπους, ότι τελικός αντίχριστος δεν έρχεται αν δεν φύγει ο τούρκος μέσα από την ανθρώπινη ιστορία.

Σήμερα τον τούρκο τον πάνε ευγενικά γιατί πουλάει μαγκιά , είναι όμως και τα αλισβερίσια της  οικογένειας Τραμπ με αυτόν καθώς και το εμπορικό ισοζύγιο Γερμανίας – τουρκίας που καλά κρατεί.

« Το Βερολίνο καλεί Ελλάδα και Τουρκία να κάνουν απευθείας διάλογο -Μισόλογα για κυρώσεις

https://www.iefimerida.gr/ellada/berolino-kaloyme-ellada-toyrkia-gia-apoklimakosi

Αποκαλύψεις FinCEN: Ο γαμπρός του Ερντογάν στο επίκεντρο της υπόθεσης λαθρεμπορίου χρυσού του Ζαράμπ

 

Συνέβαλε στην παράκαμψη των αμερικανικών κυρώσεων έναντι του Ιράν με τη διαβόητη υπόθεση λαθρεμπορίου χρυσού https://www.capital.gr/diethni/3482226/apokalupseis-fincen-o-gampros-tou-erntogan-sto-epikentro-tis-upothesis-lathremporiou-xrusou-tou-zaramp

 

FinCEN Files: Τι κρύβεται πίσω από τις «αγάπες» Τραμπ-Ερντογάν -Ο γαμπρός του Τούρκου προέδρου και το λαθρεμπόριο χρυσού

https://www.iefimerida.gr/kosmos/fincen-files-erntogan-tramp-gampros-lathremporio-hrysoy»

 

Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ μας αξιώνει να ζούμε καιρούς Ομολογίας ΤΟΥ , όπως είπε και η ΑΓΙΑ ΕΥΦΗΜΙΑ, όταν παρουσιάστηκε ολοζώντανα στο καλύβι της ΠΑΝΑΓΟΥΔΑΣ στον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ και του είπε « πολλοί άγιοι θα ήθελαν να ζήσουν στις μέρες σας για να ομολογήσουν ΧΡΙΣΤΟ»

ΚΑΙ ο ΚΥΡΙΟΣ μας έκανε σε εμάς τους θνητούς σήμερα ένα μεγάλο ΔΩΡΟ, μας έδωσε πολλούς σύγχρονους αγίους ΤΟΥ  που με την παρρησία τους πρεσβεύουν για να βγούμε από τα δαιμονικά αδιέξοδα και να μπούμε  γρήγορα στην ΘΕΙΚΗ ΛΙΑΚΑΔΑ.

 https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας