Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Μέχρι να ολοκληρωθεί το Brexit ποιος ζει και ποιος πεθαίνει; Γιατί όλοι βλέπουν τουρκία;

Αδελφοί  η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ να γιάνει τα μάτια της Ελλάδος για να καταλάβει τι της κάνουν και πως θα σωθεί.
31 Οκτωβρίου 2019 Brexit – Halloween- Θρίλερ. Αυτή η ημερομηνία δεν μπήκε τυχαία, σηματοδοτεί μέχρι τότε πολλά πράγματα σε όλο τον πλανήτη και ιδιαίτερα στην περιοχή μας.   
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 
Επισημάναμε κατ επανάληψη μετά το βεβαιωτικό δημοψήφισμα του Brexit το καλοκαίρι του 2016, ότι αλλάζουν τα σύνορα στα Βαλκάνια και αλλάζουν τα ζύγια που κρατούσαν την τουρκία στο άρμα της Δύσης. 
Φυσικά  υπενθυμίζουμε για  να μην ξεχνάμε, λίγες μέρες μετά το  Brexit  στην Αγγλία 23 Ιουνίου 2016) ,  είχαμε το τουρκικό πραξικόπημα εναντίον του κ. Ερντογάν (15- 16 Ιουλίου 2016) 
Από τότε μέχρι σήμερα ο κόσμος δεν άλλαξε απλώς ,  αντίθετα έγινε δαιμονικά μπερδεμένος και   φυσικά έτσι  θα πορεύεται διότι  δεν υφίσταται κοινός νους, αλλά ξεσηκώθηκαν τα κοινά εθνικά πάθη.    
« Από τις 29 Μαρτίου στις 12 Απριλίου και τώρα στις 31 Οκτωβρίου, την ημέρα που στον αγγλοσαξονικό κόσμο ο «τρόμος» ανακατεύεται με τη φάρσα, οι ψυχές υποτίθεται ότι αναζητούν την αθανασία και οι ζωντανοί, με πολύ θόρυβο, προσπαθούν να ξορκίσουν τα πνεύματα. Το νέο Brexit θα είναι Halloween, εκτός εάν ώς τότε το βρετανικό κοινοβούλιο έχει καταφέρει να «ξορκίσει» την πολιτική κρίση και η χώρα έχει επιτέλους αποφασίσει ποιον δρόμο επιθυμεί να ακολουθήσει για να βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.»   
Όσες καραμέλες για γλείψιμο και να ρίξουν τα νεοποχίτικα  ΔΙΕΘΝΉ ΜΜΕ καμιά δεν θα πείσει. Το τραίνο πάει μόνο του και ονομάζεται Balkan – Orient Express. Ξεκινάει από την σημερινή ΕΕ με  όλες τις ανοικτές προκλήσεις της και φτάνει Βαλκάνια , Στενά και Κωνσταντινούπολη. 
Περνάει και από εμάς , να μην το ξεχνάμε… 
Τα πράγματα είναι πιο σοβαρά από ότι περιγράφονται διότι το παρασκήνιο είναι αβυσσαλέο.  
Τα Σχέδια της νέας εποχής της Δύσης- ο Πανσλαβισμός των Ρώσων( μετά των φίλων τους στα Βαλκάνια)  και η πλεονεξία των τούρκων ετοιμάζουν φοβερό σκηνικό σύγκρουσης στην ευρύτερη περιοχή μας.  
ΒΑΛΚΑΝΙΑ – ΑΙΓΑΙΟ – ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΑ- ΣΤΕΝΑ – ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ και  οι χώρες που 
προσδιορίζουν αυτούς τους γεωγραφικούς εντοπισμούς συνιστούν  εν δυνάμει πυριτοθήκη .  
Το τρελοκομείο φλέγεται.   
Ο ένας κτυπάει τον άλλο και δεν μπορεί κάποιος να βγάλει νόημα το τι μέλλει γενέσθαι.  
Τα γεγονότα πάλι μας σέρνουν δίχως εμείς να αντιδρούμε. 
ΦΟΒΟΙ στην Σερβία 
« Υπουργός Άμυνας Σερβίας: Η ‘Μεγάλη Αλβανία’ είναι ήδη γεγονός»  
 « Ο υπουργός Άμυνας της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βουλίν, επανέλαβε ότι αυτή τη στιγμή δημιουργείται η ‘Μεγάλη Αλβανία’. 
Ο Βουλίν ο οποίος αποκαλεί τους Αλβανούς «Σιπτάρ» δήλωσε ότι περιμένει την οριοθέτηση μεταξύ των Αλβανών του Κοσσυφοπεδίου και της Σερβίας. 
«Μόλις δημιουργηθούν τα σύνορα, θα μπορούμε να υπερασπισθούμε τους εαυτούς μας», είπε σύμφωνα με την Ραδιοφωνία και Τηλεόραση του Κοσσυφοπεδίου. 
«Η Μεγάλη Αλβανία είναι ήδη γεγονός. Τώρα το ερώτημα είναι ποια είναι τα τμήματα των άλλων χωρών που θα συνδεθούν με αυτήν.» https://www.echedoros-a.gr/2019/04/blog-post_85.html?fbclid=IwAR18fKUhzT1e1S2HliSDLzK_qf9urt2E5yv4ZCpw88lNvlekPg_S_8YaxBA 
« Ο Σερβικός Στρατός δεν θα επιτρέψει απόπειρα πραξικοπήματος»  https://www.echedoros-a.gr/2019/04/blog-post_91.html?fbclid=IwAR0flhp1dDOvSsPA5dvNtxvFImG0kNdTiKsB0plgaEScux5xr8AEeIbthxA 
Ο Ρώσος απαξιώνει την ΝΑ πτέρυγα του ΝΑΤΟ με στοχευμένες κινήσεις. 
« Το Κρεμλίνο ανοίγει την πόρτα για συμπαραγωγή των S-400 με την Τουρκία 
Πεσκόφ: «Συζητούμε τη συμπαραγωγή κάποιων ανταλλακτικών των S-400» 
«Δεν γίνεται και δεν μπορεί να γίνει λόγος για παραγωγή όλων των σταδίων των S-400. Πρόκειται για νέα είδη εξοπλισμών. Όμως μπορούμε αναμφίβολα, να μιλήσουμε για την παραγωγή, τμηματικά, κάποιων ανταλλακτικών», δήλωσε ο Πεσκόφ, διευκρινίζοντας ότι γίνεται λόγος για μια τέτοιου είδους από κοινού παραγωγή στην Τουρκία.» https://www.iefimerida.gr/kosmos/i-rosia-mila-gia-symparagogi-ton-s-400-me-toyrkia  
 Δυτικά Σχέδια αποσταθεροποίησης της τουρκίας. 
 Η γυμνή από τα μνημόνια Ελλάδα γίνεται το τυράκι στην φάκα. 
Γράφει ο Βασίλης Καπούλας 
« Turkxit: Από το απλό θερμό ελληνοτουρκικό επεισόδιο στην ένοπλη σύρραξη – Το σενάριο των ΗΠΑ & η τουρκική φυγή από ΝΑΤΟ.» https://www.pronews.gr/opinion-makers/764696_turkxit-apo-aplo-thermo-ellinotoyrkiko-epeisodio-stin-enopli-syrraxi-senario?fbclid=IwAR3VlgastiM1Bojpa 
Όλα είναι ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ  
Πριν από λίγες ώρες ένας Ασκητής Πατέρας μας διαμήνυσε: « στήνεται- εξυφαίνεται  παγκόσμια συνομωσία για την πατρίδα μας»  
Και οι τούρκοι φοβούνται σφόδρα γιατί γνωρίζουν τι έρχεται. 
Δεν έχουν  Άγιους προφήτες και ανακαλύπτουν προφήτες για να δικαιολογήσουν στον τουρκικό λαό, αυτό που ετοιμάζει να κάνει η ηγεσία του, δηλ. να κτυπήσει την Ελλάδα πριν διαλύσουν την τουρκία. 
Οι Τούρκοι επικαλούνται τον… Νοστράδαμο και γράφουν ότι θα γίνει ελληνοτουρκικός πόλεμος το 2019! 
«Οι τρομακτικές προφητείες του Νοστράδαμου για το 2019 στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Sabah. 
Σύμφωνα με τις προφητείες του Νοστράδαμου, μέσα στο 2019 θα γίνει πόλεμος ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, ενώ θα συμβούν και θανατηφόροι σεισμοί.»  
Για τους  δήθεν φίλους και εχθρούς μας στήνεται  εορταστικό  σκηνικό Θρίλερ  Halloween από σήμερα μέχρι το φθινόπωρο που ο καιρός είναι καλός στα πελάγη του ΑΙΓΑΙΟΥ  για ενέργειες και πράξεις. 
Για εμάς ισχύει ότι είπαν οι Άγιοι Πατέρες μας και διαμήνυσαν οι Προφήτες μας. 
Τελικά έρχεται μπόρα δαιμονική   
Φεύγει ο Άγγλος από την ΕΕ ( έχει ραγίσει  το τζάμι ΕΕ- Μ. Βρετανίας) , έρχεται μπόρα στην Ευρώπη , χαλάζι στα Βαλκάνια, φουρτούνα στο ΑΙΓΑΙΟ και θεομηνία στην Τουρκία. 
Ο χρόνος ολοκλήρωσης του  Brexit είναι τελικά ο φόβος της διάλυσης των Βαλκανίων, της πρόκλησης πολεμικών συγκρούσεων σε όλη την ευρύτερη περιοχή μέχρι το ΑΙΓΑΙΟ , τα Στενά και την ΠΟΛΗ; 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς