Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Γιατί οι Ρωσικές αερομεταφερόμενες δυνάμεις κάνουν προσομοίωση για απόβαση στην αμμουδερή ακτογραμμή της Μαύρης Θάλασσας, 30 χιλιόμετρα από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ;

Οι Ρωσικές δυνάμεις ετοιμάζονται για Quick Victory μέσα στο 2019 (δείτε το βίντεο στο τέλος και βγάλτε συμπεράσματα) 
Αλλά και εμείς πρέπει να ετοιμαζόμαστε για αυτά που δρομολογήθηκαν. Μπόρες- μπόρες θα είναι έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Ανεξάρτητα της προσωρινής φιλίας τους με τους τούρκους οι Ρώσοι ετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα που ήδη άνοιξαν και τρέχουν.

Ουσιαστικά τα ΣΤΕΝΑ του Βοσπόρου έκλεισαν από τώρα για τους Ρώσους και εξηγούμεθα:

Οι πολιτικές στρατηγικής των Δυτικών στα Βαλκάνια δεν επιτρέπουν κανένα οικονομικό ενεργειακό project των Ρώσων να περάσει από αυτά στραγγαλίζοντας πολύτιμα έσοδα από την διανομή του φυσικού αερίου στην Κεντρική Ευρώπη και στην Ιταλία, έσοδα που στηρίζουν τα συνταξιοδοτικά και κοινωνικά προγράμματα τους.

Το μεγαλόπνοο σχέδιο του Turkish stream τελείωσε στα ΣΤΕΝΑ. Μέχρι εκεί έφτασε. Η διέλευση του από χώρες του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια όπως Ελλάδα, Βουλγαρία κα ενέχει κυρώσεις όπως διαμήνυσαν οι ΗΠΑ πολλές φορές. 

Οι Ρώσοι βρίσκονται με την σκανδάλη στο χέρι για αυτό και ετοιμάζονται καθημερινά. 
Για αυτό παρακολουθούν όλα το φάσμα της καθημερινότητας μέσα στην Τουρκία. 

Δηλ. αν η τουρκία ευθυγραμμιστεί και πάλι με την Δυτική συμμαχία, αν δεχτεί οικονομική επίθεση, αν γίνει δεύτερη Βενεζουέλα. 
Οι Ρώσοι δεν θα έχουν ενδοιασμούς να κτυπήσουν ακαριαία αν οι στρατηγικές του ΝΑΤΟ τους εγκλωβίσουν μέσα στην Μαύρη Θάλασσα.

Παρακολουθούν τις κινήσεις των τούρκων κάθε μέρα στο ΑΙΓΑΙΟ, διότι γνωρίζουν, ότι οποιαδήποτε εμπλοκή Ελλάδος – τουρκίας στο Αρχιπέλαγος του ΑΙΓΑΙΟΥ θα επιδεινώσει την ναυσιπλοΐα των ΣΤΕΝΩΝ ή θα είναι μια καλή αφορμή για να κλείσουν τα ΣΤΕΝΑ.

Παλαιότερα ρωσικά ΜΜΕ έκαναν εκτενείς αναφορές πως μπορούν να κλείσουν τα ΣΤΕΝΑ του Βοσπόρου με την εξ επίτηδες πόντιση μεγάλων φορτηγών πλοίων μέσα σε αυτά. Ειδικότερα τα ίδια ρωσικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι για τον σκοπό αυτό έχουν συγκροτηθεί ειδικές δυνάμεις υποβρυχιακών καταστροφών που θα διαλύσουν με ανατινάξεις τα ποντισμένα πλοία και θα δώσουν διέξοδο στον ρωσικό στόλο προς την Μεσόγειο.

Σήμερα όταν διαβάζουμε την καθημερινή επικαιρότητα είναι σαν να διαβάζουμε τα λεγόμενα προρρηθέντα από τον ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ. 
Όλα πήραν την σειρά τους. 
Κάποτε κάποιοι χαμογελούσαν και χλεύαζαν, σήμερα προβληματίζονται, αύριο θα φοβούνται. 

Άσχετα με τα δικά μας προβλήματα με τον τούρκο που σκάζουν οσονούπω ,οι Ρώσοι προετοιμάζονται και δίνουν βίντεο εν έτη 2018- 2019 προσομοίωσης απόβασης ναυτικών και αεροαποβατικών δυνάμεων σε μορφολογικές συνθήκες ανάγλυφου περιοχής που ομοιάζει με τις πλατιές αμμουδερές ακτογραμμές της Μαύρης Θάλασσας ΒΑ της Κωνσταντινούπολης. 

Με κινήσεις bypass υπερκεράζουν τα στρατηγικά ΣΤΕΝΑ και σε απόσταση 30 μόνο χιλιομέτρων βρίσκονται έξω από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ. 
Μετά τα υπόλοιπα είναι εύκολα. 
Το ΣΟΚ των Τούρκων και των δυτικών θα είναι μεγάλο.

Οι προφητείες θα επαληθευτούν, ήδη επαληθεύονται και ο αδικημένος και κατατρεγμένος Ελληνισμός θα βλέπει το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ να χαράζει στον πνευματικό ορίζοντα του.

Russia Military Capability 2019: Quick Victory - Russian Armed Forces 2019 - Вооруженные силы России




Περιοριζόμαστε μόνο σε αυτά γιατί τρέχουν και άλλα. 
Η Ρωσία θα σαρώσει την τουρκία, αλλά δεν θα μπορέσει να κρατήσει οριστικά την ΠΟΛΗ και τα ΣΤΕΝΑ. 

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ που τσαλαπατούν κάθε μέρα δρομολογεί τις εξελίξεις. Η ΕΛΛΑΔΑ που σταύρωσαν τα σκυλιά θα αναστηθεί γιατί έχει να δώσει πάρα πολλά ακόμα στην πολιτισμικά και κοινωνικά καθημαγμένη ανθρωπότητα. 
Ο ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ πολιτισμός της ανθρώπινης Ρωμιοσύνης πρωταγωνιστεί απέναντι στις κυριαρχικές βλέψεις Ρώσων και Δυτικών. 
Τα πράγματα θα μπουν στην θέση τους. 
Η ΠΑΝΑΓΙΑ θέλει να πάει πάλι στην ΠΟΛΗ της και να λειτουργηθεί στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.

Με Πίστη και Ελπίδα 

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας