Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 2 Μαρτίου 2026

Αίμα στους δρόμους, Αίμα στα Χρηματιστήρια , Αίμα στην Eνέργεια , Αίμα ...;

 


ΦΩΤΟ -Καπνός υψώνεται μετά από ισραηλινή στρατιωτική επιδρομή στο αρχηγείο των δυνάμεων Basij του Ιράν στην Τεχεράνη, στο Ιράν, σε αυτό το στιγμιότυπο οθόνης από ένα βίντεο που κυκλοφόρησε την Κυριακή από τον ισραηλινό στρατό.
 

Ισραηλινός Στρατός/Φυλλάδιο/Reuters

Τραμπ: Θύματα στις ΗΠΑ «θα μπορούσαν να ξανασυμβούν» καθώς το Ισραήλ και το Ιράν εξαπολύουν νέες επιθέσεις
 ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΝΑΝΤΙ ΠΙΘΑΝΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ Η ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜ. 
ΟΠΟΥ ΕΣΤΡΩΣΑΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ - ΑΛΛΑ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ ΤΟΥΣ ;
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ... Ο ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΚΗΠΤΡΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΙΜΟΝΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΣ. 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ/ Κωνσταντίνος Βαρδάκας