Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 14 Απριλίου 2025

μας το είπαν πριν χρόνια: "όταν δεις την ΚΙΝΑ να κάνει αυτό το πράγμα , να γνωρίζεις ότι το σύστημα έφαγε χαστούκι"


ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ - Η μεγάλη αναμέτρηση - Το χτύπημα της Κίνας κατά του δολαρίου, ξεφορτώνεται ομόλογα αξίας 23 δισ. δολ., σε σοκ ο Λευκός Οίκος

Η Κίνα προχωρά σε μεγάλες κινήσεις για να προωθήσει την ατζέντα της αποδολαριοποίησης και ξεφορτώνεται δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ και κρατικά ομόλογα.
Η κυβέρνηση του Xi Jinping, μάχεται με νύχια και με δόντια κατά των δασμών του Αμερικανού προέδρου Donald Trump, επιβάλλοντας ίσους δασμούς στις ΗΠΑ.
Το κομμουνιστικό έθνος αύξησε τους δασμούς στο 125% την Παρασκευή, στην τελευταία κλιμάκωση των συνεχιζόμενων εμπορικών πολέμων.
Οι αμοιβαίοι δασμοί αυξήθηκαν από 84% σε 125% και το Πεκίνο κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να αυξηθούν περαιτέρω.

Ξεφορτώνεται αμερικανικά ομόλογα αξίας 23 δισ. δολ.

Σύμφωνα με το watcher.guru, τα τελευταία στοιχεία δείχνουν ότι η Κίνα έχει ξεφορτωθεί δολάρια ΗΠΑ και κρατικά ομόλογα αξίας 22,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων και μειώνει σταθερά τις τοποθετήσεις της.
Η κυβέρνηση απαλλάσσεται αργά αλλά σταθερά από όλα τα αμερικανικά χρέη και παραμένει απαλλαγμένη από τις διακυμάνσεις της αγοράς που προέρχονται από την αμερικανική οικονομία.
Η απόρριψη των αμερικανικών δολαρίων και των κρατικών ομολόγων προωθεί την ατζέντα της αποδολαριοποίησης κάνοντας την αμερικανική οικονομία να αισθάνεται την πίεση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.bankingnews.gr/

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

χθες επισημάναμε: 

βλ.https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2025/04/blog-post_14.html 

«Το τέλος θα έρθει από την Κίνα! Θα υπάρξει ένα τρομακτικό ξέσπασμα και ένα θαύμα από τον Θεό θα φανερωθεί. Και τότε θα υπάρξει μια εντελώς διαφορετική ζωή, αλλά αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ»…
Όσιος Αριστοκλής ο Αθωνίτης: Το τέλος θα έρθει από την Κίνα...


Αλλά αυτό που το τέλος θα έρθει από την Κίνα, τι άραγε να σημαίνει; Πως η Κίνα θα καταστρέψει την Αντίχριστη Παγκοσμιοποίηση; ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ
Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕΙ 
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας