Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024

ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ; ..ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΎΙΑ

Δεν αξίζει να νηστέψουμε υπέρ φωτισμού αυτών που θα ψηφίσουν τον νόμο του αίσχους, όπως προτρέπουν κάποιοι .. χρειάζεται διάκριση

Να νηστέψουμε  μόνο για την Ελλάδα και να μας δώσει Δύναμη ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ σε όσα ετοίμασαν να εξαπολύσουν εναντίων μας.

Στην Πνευματική Αφύπνιση έλεγε ο Άγιος Παϊσιος γενικά " όταν το κακό που έχει μέσα του ο άνθρωπος συμφωνήσει με τον δαίμονα, αυτός ο άνθρωπος γίνεται πλέον επικίνδυνος από τον έξω από εδώ "

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσευχηθούμε και να νηστέψουμε για να μην μας κάνει ζημιά αυτό που σκέφτηκαν και θέλουν να ψηφίσουν και να παρακαλέσουμε να κάνει ΕΛΕΟΣ ο Κύριος, όταν θα έρθει η Οργή του για τα Σόδομα .
Αγαπητολογίες και εκθέσεις για την μετάνοια της Νινευής που είναι άλλο πράγμα, γιατί εκεί νήστεψαν όλοι και όχι μερικοί  δεν χωρούν  και είναι απλώς για να νομίζουμε ότι είμαστε εμείς άγιοι, ενώ είμαστε αμαρτωλοί και μπορούμε να κάμψουμε έτσι  την Οργή του Θεού.
Αν γνωρίζαμε το μέγεθος της  πνευματικής πτώσης  θα είμασταν στα " κάγκελα" όπως λέγεται κοινώς .
Εν κατακλείδι το κάθε αρνάκι θα πιαστεί από το ποδαράκι του και όπως έλεγε ο Άγιος Παϊσιος " κάθε κατεργάρης θα καθίσει στο. Πάγκο του "
Και εμείς είμεθα πολύ αμαρτωλοί, αλλά δεν σκεφτήκαμε με τα Σόδομα να αλλάξουμε την πορεία του Έθνους μας.  
 ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ;
ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΛΗΛΟΎΙΑ
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας