Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

το μένος στα πολεμικά μέτωπα της Ουκρανίας φέρνει μεγαλό - αστικό πόλεμο στις πρωτεύουσες της Ευρώπης; βλ. Παρίσι

Γράφει  ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Παντού υπάρχει γενική αστάθεια.

Αστάθεια στις κυβερνητικές εξουσίες του Κιέβου και της Μόσχας , πλήθος των δημοσιευμάτων περί αυτών σαν να μιλάει ο πνευματικός νόμος για την σφαγή αθώων ανθρώπων στα πολεμικά πεδία.

Όλοι σαν Πόντιοι Πιλάτοι ομιλούν για ειρήνη ,ενώ ταυτόχρονα εισηγούνται την σταύρωση Εθνών.

Αστάθεια στις παγκόσμιες αγορές που τις ωραιοποιούν, ενώ οι λαοί υποφέρουν από το τέρας του πληθωρισμού και της ανεξέλεγκτης ακρίβειας που σαρώνει τα πάντα.

Αστάθεια στις κοινωνίες που σκοτεινά κέντρα τις έβαλαν να λύσουν μεμιάς τα προβλήματα της πολιτισμικότητας που επέβαλαν οι διακινητές έμποροι των Εθνών.

Το παράδειγμα της Γαλλίας κορυφώνεται .

Φωτιές παντού , μετρούν περισσότερα θύματα και περισσότερα άρματα μάχης στους δρόμους , βιαιοπραγίες , λεηλασίες και άλλα. 

Έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ "τώρα πολλοί Γάλλοι ασπάζονται το ισλάμ γιατί έτσι βολεύονται, αλλά θα είναι οι πρώτοι που θα πάρουν σκληρά μέτρα για τους μουσουλμάνους"

Δείτε τι θα γίνει...

Αλλά μήπως γίνουν τέτοια και σε άλλες πρωτεύουσες λόγω του ισλαμικού μένους;

Τώρα όμως υπάρχει  αιτία και πολλές μάλιστα αιτίες.

και οι λόγοι είναι καθαρά γεωστρατηγικοί , όταν μάλιστα  η Ρωσία δέχεται επίθεση ζωής - θανάτου από τις Νατοικες δυνάμεις στα μέτωπα της Ουκρανίας και μπορεί σε λίγο μέσα στην Ρωσία , είναι πολύ ευνοϊκό για αυτήν οι πρωτεύουσες του ΝΑΤΟ να καίγονται και να αποσταθεροποιούνται κοινωνικά.

Από το  γνωστό μυθιστόρημα 

"πόλεμος και Ειρήνη" η ανθρωπότητα κρατάει στην αγκαλιά της τον πόλεμο σκέτο και προχωράει μέσα στην καρδιά του σκότους.

Η ειρήνη στις μεγάλες πόλεις δεν είναι πλέον δεδομένη, οι εφιάλτες έφυγαν από τα κρεβάτια και βγήκαν στους δρόμους αφού όλα τα προηγούμενα χρόνια φαίνεται πολλοί να δούλεψαν πάνω σε αυτό.

Πώς αντιμετωπίζεται αυτό;

Το έκαναν να φαίνεται αδιέξοδο για να επανεκκινήσουν τον άρχοντα του σκότους από τους δύο προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας