Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 11 Μαΐου 2021

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΤΏΘΗΚΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ;

 

φώτο από https://www.facebook.com/epifonimata/?__

Η Ρωσία ανησυχεί βαθύτατα για την επικίνδυνη εξέλιξη της κατάστασης στη Λωρίδα της Γάζας και την Ανατολική Ιερουσαλήμ και καλεί το Ισραήλ και την Παλαιστίνη να αποφύγουν βήματα  περαιτέρω κλιμάκωση της έντασης, δήλωσε την Τρίτη η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

Η κατάσταση στην Ανατολική Ιερουσαλήμ και γύρω από τη Λωρίδα της Γάζας παραμένει εξαιρετικά τεταμένη, σημείωσε.

"Η Μόσχα ανησυχεί βαθιά για μια τόσο επικίνδυνη εξέλιξη γεγονότων. Καταδικάζουμε έντονα τις επιθέσεις εναντίον αμάχων, ανεξάρτητα από την εθνικότητα και τη θρησκεία τους. Καλούμε τα μέρη να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και να μην λάβουν μέτρα γεμάτα με περαιτέρω κλιμάκωση των εντάσεων. Πιστεύουμε ότι είναι Είναι σημαντικό να τηρηθούν οι όροι του status quo σε σχέση με τα ιερά μέρη στην Ιερουσαλήμ που κατοχυρώνονται στην ειρηνευτική συνθήκη Ιορδανίας-Ισραήλ, καθώς και τα γνωστά ψηφίσματα του ΟΗΕ σχετικά με αυτήν την πόλη », δήλωσε η Ζαχάροβα σε δήλωση.

Τόνισε ότι η Ρωσία, ως μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και μέλος του Κουαρτέτου της Μέσης Ανατολής διεθνών διαμεσολαβητών, σε συνεργασία με περιφερειακά και διεθνή κόμματα, θα επιδιώκει με συνέπεια μια ολοκληρωμένη και βιώσιμη διευθέτηση σύμφωνα με τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. προβλέποντας τη δημιουργία δύο κρατών, της Παλαιστίνης και του Ισραήλ, που συνυπάρχουν στην ειρήνη και την ασφάλεια. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://sputniknews.com/middleeast/202105111082855072-live-updates-additional-troops-mobilised-in-southern-israel-amid-gaza-hostilities/

ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ με ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ 

" Η ένταση αντί να μειώνεται αυξάνεται , σειρήνες ακούγονται μαζί με εκρήξεις.
Ήχοι που θυμίζουν θάνατο.
Αυτό που ανάβει στην καρδιά της Μέσης Ανατολής που είναι η Ιερουσαλήμ είναι άκρως επικίνδυνο, γιατί τόσο καιρό συσσωρεύτηκε μεγάλο δαιμονικό φορτίο βίας που ξεσπάει και θα παρασύρει όχι μόνο το Ισραήλ αλλά και τον γειτονικό Λίβανο , την Αίγυπτο , τον Περσικό κόλπο κ.α περιοχές. 
Η Ειρήνη ακούγεται σαν ένα πουλί που πέταξε και έφυγε και ήρθαν μαύρα κοράκια.
Ο ΚΥΡΙΟΣ μας Ιησούς Χριστός έδειξε εκεί κάτω στα ΑΓΙΑ ΜΕΡΗ πολλά ΣΗΜΕΙΑ, αλλά εμείς θεότυφλοι δεν βλέπαμε. Θυμάστε τον ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ στον ΓΟΛΓΟΘΑ που άνοιξαν οι οφθαλμοί του ;" βλ.https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2021/04/blog-post_14.html

Η ανθρωπότητα εισέρχεται στον « ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΟΝΑ» της. Μας το έδειξε ο ΚΥΡΙΟΣ, δεν το πιστέψαμε , είμαστε αναπολόγητοι

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας