Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Αχ αδελφοί κυκλοφορούν ανάμεσα μας και λέγονται ΚΥΒΕΡΝΟ- μαχητές


" Το μυστικό δίκτυο των ΗΠΑ, το οποίο είναι ανεπίσημα γνωστό ως «signature reduction», είναι δέκα φορές μεγαλύτερο από το αντίστοιχο κρυφό της CIA. 

Ένα τεράστιο δίκτυο στρατιωτών και πολιτών χρησιμοποιούν οι Αμερικανοί για τις «μυστικές αποστολές», τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό, αλλά και στον χειρισμό των social media, τα οποία είναι πλέον δύναμη. Δεν είναι κάτι το άγνωστο, ούτε παράξενο, αλλά αυτό το δίκτυο, να σας πούμε πως ανέρχεται στους… 60.000. Μιλάμε, γι αυτούς που είναι στις «μυστικές αποστολές» και χρησιμοποιούν ψεύτικες ταυτότητες, ώστε να είναι σε θέση να εκτελέσουν με επιτυχία τις αποστολές τους. 

Οι μυστικοί πράκτορες του Πενταγώνου δρουν τόσο στην πραγματική ζωή όσο και στο διαδίκτυο, με ορισμένους ακόμη να έχουν ενσωματωθεί σε ιδιωτικές επιχειρήσεις αλλά και γνωστές εταιρείες.

  Οι «κυβερνο-μαχητές» έχουν ψεύτικες ταυτότητες και προσπαθούν να συλλέξουν πληροφορίες Συμμετέχουν ακόμη σε "εκστρατείες για επιρροή και χειρισμό των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης", ενώ εκατοντάδες από αυτούς είναι υπάλληλοι της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας." 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.gazzetta.gr/plus/diethni/article/1594624/pentagono-ehei-ton-megalytero-mystiko-strato-ston-kosmo-10plasios-tis-cia-den-ton-aggizei-kaneis

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΩΘΕΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΚΟΤΑΔΙΑ.