Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Ποια κυβέρνηση μας έσωσε βρε από τον ιό; Ξυπνήστε - η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ μας έσωσε. Μην ασεβείτε , θα τα βρούμε όλα μπροστά μας.


« ο διάβολος τους έβαλε να κλείσουν τις εκκλησίες»-Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης 
Χθες το βράδυ πλατείες , δρόμοι , σπίτια γεμίσαν με ΦΩΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ.
Οι εκκλησίες γεμάτες κυρίως με νέους έδιναν το χαρμόσυνο γεγονός προς τα έξω.
Τι πέτυχαν οι νεοποχίτες που σφράγισαν τις εκκλησίες και βλασφήμησαν εναντίον του ΑΧΡΑΝΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ και του ΤΙΜΙΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ του Κυρίου μας Ιησού Χρίστου;
Στην παρακάτω ομιλία ένας αρχιερέας τα έβαλε όλα στην θέση τους « ο διάβολος τους έβαλε να κλείσουν τις εκκλησίες»
Μεταξύ των άλλων επεσήμανε:  « στην καραντίνα ασχολούταν μόνο με τον Πάπα και τους ψυχολόγους και όχι με τον ΧΡΙΣΤΟ»
« η εκκλησία είναι υπό διωγμό»
Ο Δεσπότης τα είπε όλα για τους διαβόλους που μας περιτριγυρίζουν…
«  Κατά το χθεσινό κήρυγμά του, στη διάρκεια της Ιεράς αγρυπνίας απόδοσης του Πάσχα, στον Ι.Μ.Ν. Αγίου Νικολάου Κοζάνης, ο Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης κ.κ. Παύλος χαρακτήρισε ως έγκλημα το κλείσιμο των ναών, λέγοντας χαρακτηριστικά: " Οι προσευχές του λαού του θεού (έστω κεκλεισμένων των ναών), οι λειτουργίες, οι παρεκκλίσεις του Αγ. όρους,  "αιχμαλώτισαν", πολιόρκησαν (δεν βάζω τυχαία ρήματα) τη φιλανθρωπία του Θεού κι όπως πάντα έτσι και τώρα εσκέπασε. Κι η Παναγία μας που είναι η σκέπη του κόσμου άπλωσε το μαφόριό της και σκέπασε το έθνος μας, αλλά μωροί και τυφλοί, που να το δουν αυτό. Αυτοί ζουν στο δικό τους κόσμο. Στον κόσμο της απιστίας τους, της αθεΐας τους, στον κόσμο της παγκοσμιοποιήσεως, στον κόσμο του άθεου γαλλικού διαφωτισμού.
Δεν το εύχομαι, επειδή είμαι κληρικός, αλλά αν δεν επιστραφούν (όπως ακούσατε στο ευαγγέλιο) κι ιαθούν, θα τα βρουν όλα μπροστά τους.
 Σ' αυτό έγκλημα που διέπραξαν να κλείσουν τους ναούς".

 Στο ερώτημα, που θέτουν κάποιοι, τι έκανε η εκκλησία, από την πλευρά της, ώστε να μη συμβεί αυτό, δηλ. να μην κλείσουν οι ναοί, ο Μητροπολίτης, ανέφερε: "Δεν ειναι εύκολα τα πράγματα. Χρειάζεται υπευθυνότης, σοβαρότης, γιατί αν ένα κρούσμα, είχαμε μέσα σε ένα ναό, θα εσείετο το σύμπαν, πανηγύρια θα έκαναν μέσα στην Ομόνοια, στο Σύνταγμα, σ' άλλες πλατείες, οι άθεοι κι οι βλάσφημοι και δη οι απορρίπτοντες το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας - Θείας Κοινωνίας".