Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

Αφού ξύνεστε στην γλίτσα των ΟΥΚ, το ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ είναι δεδομένο την ευλογημένη εκείνη μέρα!


Το αναδημοσιεύουμε με την επικαιρότητα εκείνων των ημερών ( 30 Απριλίου του 2016) .Σαν να μην  πέρασε καθόλου ο χρόνος , καθότι ο τούρκος και οι συμπεριφορές τους όχι  μόνο έμειναν ίδιες, αλλά εξαχρειώθηκαν στις ημέρες μας.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ-ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ
Ο λίθος των μνημονίων και των δόλιων ενεργειών που σφράγισαν τα τελευταία χρόνια της θλιβερής καθημερινότητας θα μετακινηθεί για να λάμψει ΦΩΣ από την αδικημένη Πατρίδα μας .
¨ Η Τουρκία με τις NAVTEX 326/16 και 327/16 ανακοίνωσε την διεξαγωγή ασκήσεων με πυρά σε θαλάσσια περιοχή Ανατολικά της Ρόδου την Μεγάλη Παρασκευή 29 Απριλίου και την Δευτέρα του Πάσχα 2 Μαΐου! Η Άγκυρα …μας αφήνει να κάνουμε Πάσχα τη Κυριακή! Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αναμένονται ακόμη κι αύριο προκλήσεις.
– Η Ελληνική νησίδα Πασάς Οινουσσών με τουρκική ονομασία στο GOOGLE EARTH!
Στις Ένοπλες Δυνάμεις το Πάσχα φέτος είναι …εμπόλεμο ,αφού η Άγκυρα κάνει ότι μπορεί για να διατηρήσει την ένταση στο Αιγαίο σε υψηλά επίπεδα.
 Όσα έγιναν χθες στο Αιγαίο, Μεγάλη Παρασκευή, αποτελούν μεταξύ άλλων και μια βαρύτατη προσβολή για τους Έλληνες πολίτες, ανεξάρτητα από το πόσο θρησκευόμενος είναι κάποιος.

Ο μουσουλμάνος – ισλαμιστής Ερντογάν θα έπρεπε να καταλαβαίνει τι σημαίνει αυτό. Και ας μην πέσουμε στη παγίδα ότι το δίδυμο Ερντογάν-Νταβούτογλου … δεν ελέγχουν το στράτευμά τους. Ότι γίνεται στο Αιγαίο ,γίνεται με δική τους εντολή.¨ Militaire

Μεσημέρι ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ και το ΑΓΙΟ ΦΩΣ βγήκε από τον ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ.
Σερφάρω στο διαδίκτυο και πέφτω πάνω στην παραπάνω φωτογραφία.
Αν είναι γνήσια ή όχι δεν μπορώ να το ξέρω, αλλά αστραπιαία μου έρχεται στο μυαλό αυτό που άκουσα πριν ένα χρόνο από υπερήλικα γέροντα ασκητή.

Λοιπόν ο Γέροντας-Ασκητής μας  διαμήνυσε ότι:
¨όταν μας παραδοθεί η Κωνσταντινούπολη , αυτοί που θα προστρέξουν πρώτοι με πλοιάριο και θα εισέλθουν στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ θα είναι τα Ελληνικά ΟΥΚ φέροντες τον ΣΤΑΥΡΟ και την Εικόνα της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ.¨
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ-ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ


ΔΡ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ