Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

Ο τούρκος θα προλάβει το εμβόλιο ή το εμβόλιο τον τούρκο;


Καλοπροαίρετοι συνάνθρωποι μας σε όλο τον κόσμο  που δεν είχαν καμία σχέση με την Ορθοδοξία ξεκίνησαν να διαβάζουν αγίους πατέρες μας και  σε σχέση με αυτά που προείπαν.

Μπορεί να ξεκινούν λίγο ανάποδα, αλλά έχουν συγκλονιστεί με όλα αυτά τα ανάποδα πράγματα  που συμβαίνουν σήμερα.
Στο ερώτημα μας γιατί διαβάζετε ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ των Πατέρων της Ορθοδοξίας , η απάντηση τους ήταν « μόνο μέσα σε αυτές μπορούμε κάτι να καταλάβουμε»
Σκεφτείτε , τι θα νοιώσουν και τι θα  καταλάβουν, όταν πλησιάσουν ΧΡΙΣΤΟ Εσταυρωμένο και Αναστημένο;

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ αδελφοί

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Η καθημερινότητα μας  έχει αναποδογυρίσει και θέλουν να ανατρέψουν την ίδια λειτουργία της ανθρώπινης φύσης , δίχως να υπολογίζουν ΘΕΟ και άνθρωπο;

Ας πάμε στο περιβόητο εμβόλιο των καιρών μας.
« Ο δισεκατομμυριούχος της Microsoft επανέλαβε ότι - κατά αυτόν- η επιστροφή στην απόλυτη κανονικότητα είναι «αδύνατη» χωρίς εμβόλιο.
«Η ανθρωπότητα δεν είχε ποτέ πιο επείγον καθήκον από τη δημιουργία ευρείας ανοσίας για τον κορωνοϊό», έγραψε. «Ρεαλιστικά, εάν πρόκειται να επιστρέψουμε στο φυσιολογικό, πρέπει να αναπτύξουμε ένα ασφαλές, αποτελεσματικό εμβόλιο» κατέληξε.
«Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος από δύο νέες προσεγγίσεις που χρησιμοποιούν ορισμένοι από τους υποψηφίους: εμβόλια RNA και DNA», έγραψε ο Γκέιτς.
«Αντί να κάνετε μια ένεση ενός αντιγόνου στο σώμα σας, αντίθετα δίνετε στο σώμα σας τον γενετικό κώδικα που απαιτείται για την παραγωγή του ίδιου του αντιγόνου από το σώμα. Όταν τα αντιγόνα εμφανίζονται στο εξωτερικό των κυττάρων σας, το ανοσοποιητικό σας σύστημα τους επιτίθεται – και μαθαίνει πώς να νικήσει τους μελλοντικούς εισβολείς. Βασικά μετατρέπετε το σώμα σας σε μια αυτοτελή μονάδα παραγωγής εμβολίων» έγραψε.

«Δεδομένου ότι το εμβόλιο του COVID θα μπορούσε να είναι το πρώτο εμβόλιο RNA, πρέπει να αποδείξουμε τόσο ότι η ίδια η πλατφόρμα λειτουργεί όσο και ότι δημιουργεί ανοσία», δήλωσε ο Γκέιτς. «Είναι σαν να χτίζεις το σύστημα του υπολογιστή σου και ταυτόχρονα το πρώτο σου λογισμικό» είπε.

Ο δισεκατομμυριούχος και πλέον μεγαλύτερος χρηματοδότης του ΠΟΥ, Μπιλ Γκέιτς προχώρησε σε μία πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη, σε συνέντευξή του σε ιστοσελίδα.
Αποκάλυψε πως το ίδρυμα του έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές του σε ένα νέο τύπο εμβολίου RNA-DNA, με το οποίο ουσιαστικά θα εμβολιάζει τον άνθρωπο με το DNA του ιού, με σκοπό να «μεταλλαχθούν» τα ανθρώπινα κύτταρα και ν' αποκτήσουν ανθεκτικότητα.
Σύμφωνα με έκθεση του Εθνικού Κέντρου Βιοτεχνολογίας των ΗΠΑ για την ασφάλεια των εμβολίων DNA, υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι συμπεριλαμβανομένου και της μετάλλαξης του ανθρώπινου DNA. 

«Μεταξύ των κινδύνων που απαριθμούν οι ΠΟΥ, FDA, και ΕΜΑ για τη χρήση εμβολίων DNA είναι ο κίνδυνος ενσωμάτωσης στο χρωμοσωμικό DNA του παραλήπτη με τον ακόλουθο κίνδυνο μεταλλαξογένεσης ή εξάπλωσης γονιδίων αντοχής στα αντιβιοτικά» ΠΗΓΗ

Ένας σχολιαστής ιατρός πάνω στα προηγούμενα έγγραψε:
« Έτσι, ο ασθενής μπορεί να αποκτήσει και ένα αυτοάνοσο νόσημα,
μαζί με το εμβόλιο γιά το κορονοιό !!!
και έπειτα θα χρειάζεται θεραπεία γιά το αυτοάνοσο νόσημα.
"Όταν τα αντιγόνα εμφανίζονται στο εξωτερικό των κυττάρων σας, το
ανοσοποιητικό σας σύστημα τους επιτίθεται – και μαθαίνει πώς να νικήσει
τους μελλοντικούς εισβολείς."
Γιατί, όταν το νέο αντιγόνο εμφανιστεί στην επιφάνεια των κυττάρων, ο οργανισμός θα επιτίθεται στα δικά του κύτταρα, θεωρώντας τα σαν ξένα, όπως ακριβώς γίνεται στα αυτοάνοσα
νοσήματα. (Ως ιατρός το γράφω λέει ο σχολιαστής)» .

 ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΤΕΛΙΚΑ;

« μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι»

Οι λαοί στην ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ  και οι παγκόσμιοι στρατιωτικοί σχηματισμοί κρατούν ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ.

Πριν λίγα 24ωρα ένα στρατιωτικό ατύχημα με πολλά θύματα από πτώση καναδικού ελικοπτέρου ανοικτά της Κεφαλονιάς μας έδωσε στίγμα, ότι γινόταν εν μέσω πανδημίας άσκηση του ΝΑΤΟ στο ΙΟΝΙΟ πέλαγος.

Πριν επίσης λίγο καιρό αναρωτιόμασταν , τι θέλει αυτή η ΦΟΥΣΚΑ ( ΡΑΝΤΑΡ που επιπλέει στο ΑΙΓΑΙΟ;)

Είχαμε επισημάνει :  
Τα ΣΤΕΝΑ και η Μαύρη Θάλασσα αλλά και ολόκληρη η επικράτεια της ΡΩΣΙΑΣ φαίνεται να είναι υπό την ΣΑΡΩΣΗ αυτής της ΦΟΥΣΚΑΣ.
Δηλαδή τι περιμένουν εκτοξεύσεις Ρωσικών πυραύλων;

« Το ραντάρ X-Band με βάση τη θάλασσα ( SBX-1 ) είναι ένας πλωτός, αυτοκινούμενος, κινητός ενεργός ηλεκτρονικά σαρωμένος πίνακας ραντάρ έγκαιρης προειδοποίησης , σχεδιασμένος να λειτουργεί σε ισχυρούς ανέμους και βαριά θάλασσα. Αναπτύχθηκε ως μέρος του συστήματος βαλλιστικών πυραύλων του Οργανισμού Άμυνας.
Το ραντάρ είναι τοποθετημένο σε πλατφόρμα ημι-υποβρύχιου λαδιού διπλού κύτους CS-50 πέμπτης γενιάς»
« Μεγάλος προβληματισμός σε σημείο παράκρουσης επικρατεί στην Τουρκία μετά την εμφάνιση ενός αμερικανικού πλοίου σεισμικών ερευνών όπως επίσημα καταγράφεται, εφοδιασμένο με ένα τεράστιο ραντάρ X-BAND το οποίο παρακολουθεί τα πάντα σε μεγάλη απόσταση. 
Το αμερικανικό πλοίο εμφανίστηκε στις τουρκικές ακτές των Δαρδανελίων και λίγο πριν έριξε άγκυρα στο σημείο αυξάνοντας κατακόρυφα τα τουρκικά σενάρια συνωμοσίας. Την παρουσία του πλοίου αυτού στηλιτεύει και ο τουρκικός τύπος,
Το ραντάρ προέρχεται από το ραντάρ που χρησιμοποιείται στο σύστημα υπεράσπισης βαλλιστικών πυραύλων θεάτρου THAAD και είναι μέρος του προγράμματος βαλλιστικής πυραυλικής άμυνας με στρώσεις (BMDS) του Οργανισμού Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών (MDA).»

Όλα αυτά δείχνουν ότι ανοίγει το μεγαλύτερο πρόβλημα που φαίνεται να  ταλανίσει την ανθρωπότητα με φοβερούς πολέμους και αυτό θα είναι ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΡΞΕΙ ΤΩΝ ΣΤΕΝΩΝ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ;

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ εν μέσω πανδημίας και προετοιμάζεται.

Έχει γυρίσει στην αγκαλιά του ΝΑΤΟ και επιθυμεί να έχει τα μεγαλύτερα οφέλη με αυτά που πρόκειται να υλοποιηθούν.

Για αυτό έχει ανοίξει όλη την βεντάλια των προκλήσεων και δηλώσεων του.
Μπορεί σε λίγο να ψηλαφήσουμε προκλήσεις με αυξανόμενες προσφυγικές ροές όχι μόνο στο ΑΙΓΑΙΟ αλλά και στις Ακτογραμμές της Δυτικής Θράκης αλλά και της Ανατολικής Μακεδονίας υπερκεράζοντας έτσι τον Έβρο.

Η Κρήτη τώρα που κορυφώνεται η διαμάχη του Λιβυκού προβλήματος είναι μια σοβαρή παράμετρος για να δημιουργήσει προβοκάτσιες.

Η σημαντική τουρκική παρουσία στα Βαλκάνια εν όψει εθνοφυλετικών προβλημάτων στο Κοσσυφοπέδιο, και Αλβανία μπορεί να μας εμπλέξει και να μας πλαγιοκοπήσει με άσχημες εξελίξεις.

Όλα αυτά τα κάνει η τουρκία για να πάρει περισσότερα στο διεθνές μοίρασμα που γίνεται στην ευρύτερη περιοχή μας.

Και το ερώτημα είναι προλαβαίνει το εμβόλιο να δώσει θεραπεία ή ο τούρκος να προχωρήσει σε λεηλασία εθνικού χώρου όπως αυτό διακαώς επιθυμεί αλλά δεν πρόκειται να του περάσει;

Πιστεύουμε ότι όλα θα τα προλάβει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ.

Τέλη δεκαετίας του 80 καλοκαιρινούς μήνες ένας γέροντας αγιορείτης μας έλεγε τα εξής:
( σας τα αναφέρουμε,  όπως  τα εκφράστηκε)
-         Ποια συνθήκη Σέγκεν- μέγκεν ;( τότε ήταν φλέγον θέμα)
-         Αυτά που θέλουν να φέρουν θα θυμίζουν ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΟΥ.
-         Θα ξεκινήσουν να δείχνουν τι θέλουν, αλλά θα διακοπεί το  παγκόσμιο σφράγισμα με ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑ ( μας τόνισε)
-         Ότι έγινε στην ΒΑΒΥΛΩΝΑ έτσι και τότε , θα χαθούν πολιτισμοί.
-         Μετά η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ θα λάμψει.
-         Μέχρι να έρθουν εκείνες οι μέρες μας ανέφερε  χαρακτηριστικό χωρίο από την προς Κορινθίους Επιστολή του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ.
«  ἐξέλθατε ἐκ μέσου αὐτῶν καὶ ἀφορίσθητε, λέγει Κύριος, καὶ ἀκαθάρτου μὴ ἅπτεσθε, κἀγὼ εἰσδέξομαι ὑμᾶς»


ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας