Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Μέρες μνήμης άλωσης 29 ΜΑΙΟΥ - Μέρες ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ


« η ΠΟΛΗ θα παρθεί και η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ θα λειτουργηθεί»

« η καμπάνα θα ακουστεί στον Βόσπορο και θα σταματήσει η καραντίνα της σκλαβιάς τόσων ετών» 
« Όταν εμείς οι Ρώσοι πάρουμε την ΠΟΛΗ, οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη θα περιμένουν στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ τους Έλληνες για να την Λειτουργήσουν!!!και για να τους παραδώσουν την ΠΟΛΗ όχι οι Ρώσοι αλλά οι ΑΓΙΟΙ»

Τῇ ὑπερμάχῷ στρατηγῷ τὰ νικητήρια, ὡς λυτρωθεῖσα τῶν δεινῶν εὐχαριστήρια, ἀναγράφω σοι ἡ πόλις σου, Θεοτόκε· ἀλλ’ ὡς ἔχουσα τὸ κράτος ἀπροσμάχητον, ἐκ παντοίων με κινδύνων ἐλευθέρωσον, ἵνα κράζω σοί· Χαῖρε Νύμφη ἀνύμφευτε.
Μνήμη Άλωσης της ΠΟΛΗΣ  και το μάτι των μεγάλων γεωπολιτικών δυνάμεων βλέπει ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ και ΣΤΕΝΑ.
Οι πολιτισμικές και πνευματικές διαδρομές της χιλιόχρονης Ρωμιοσύνης συμπίπτουν με τις υπό χάραξη ενεργειακές διαδρομές των ισχυρών παικτών του πλανήτη που ετοιμάζονται για σύγκρουση .
2015 - Ρώσος Στάρετς: «τώρα σαν Ελλάδα είσαστε στο χείλος ενός ιστορικού ρήγματος και βαδίζετε προς μια υποβαθμισμένη αφόρητη διολίσθηση»
«Πολλοί Έλληνες με τις πράξεις τους δίνουν έπαινο στην προδοσία του Ιούδα»
«Η Ελλάδα είναι η μεγαλύτερη τύχη για τον άνθρωπο. Μπορεί να της έδωσε ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ πολλά βουνά όταν την έφτιαξε αλλά της έριξε μια χούφτα αλάτι και την έκανε πιο νόστιμη και αξιαγάπητη
« το χρωστάτε στην ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και στην Πατρίδα να μείνετε ζωντανοί»
Ρώσος Στάρετς: « όταν εμείς οι Ρώσοι πάρουμε την ΠΟΛΗ, οι Άγιοι Κωνσταντίνος και Ελένη θα περιμένουν στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ τους Έλληνες για να την λειτουργήσουν !!!και για να τους παραδώσουν την ΠΟΛΗ όχι οι Ρώσοι αλλά οι ΑΓΙΟΙ»
Είναι θέλημα ΘΕΟΥ η ΠΟΛΗ να παρθεί και η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ να λειτουργηθεί.
Ο καθένας με την ΠΙΣΤΗ του και τον ΠΟΘΟ του για αυτό και διαλαλήθηκε από τους ΑΓΙΟΥΣ μας ως ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ.


Με πίστη και ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας