Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

θα γίνει μια μεγάλη ΑΝΤΙ – κανονικότητα;


Αν η παγκόσμια κανονικότητα που οδεύουμε κατά τις δηλώσεις δεν συνοδευτεί με ανατροπή του αμαρτωλού τρόπου ζωής των προηγούμενων χρόνων , τότε θα γίνει μια μεγάλη ΑΝΤΙ – κανονικότητα.

Το ΣΟΚ

Η Πανδημία αυτή και όποια άλλη έλθει, χρησιμοποιείται κατά κόρον από την προτελευταία φουρνιά των αντίχριστων δυνάμεων στον πλανήτη γη.
Ο ιός αυτός υφίσταται και είναι μολυσματικότατος και πολύ « έξυπνος»  σαν αυτούς που φαίνεται , ότι τον κατασκεύασαν σε εργαστήρια βιολογικού πολέμου.
Ήταν ξημερώματα της 26ης Ιανουαρίου του 2020 και δεν μας κολλούσε ο ύπνος. Μια είδηση που μεταφέραμε πρώτοι στο Ελληνικό Διαδίκτυο μας συντάραξε. Φυσικά υπήρχε λόγος γιατί δια πρώτη φορά κατανοήσαμε, ότι με αυτόν τον ιό και με αυτούς που θα εκμεταλλευθούν τις συνέπειες του θα άλλαζε η πορεία της ανθρωπότητας προς τα χειρότερα.
Γράφαμε τότε:  
«Ο ιός της Κίνας «εξαπλώνεται(μολύνει) πριν εμφανιστούν τα συμπτώματα» μεταδίδει το BBC – ΠΡΟΣΟΧΗ ( μεταδίδεται από ασυμπτωματικούς φορείς)
 Αυτό που αναφέρει το https://www.bbc.com/news είναι μια άλλη διάσταση που φέρνει τα πάνω κάτω.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Αν ισχύουν τα παρακάτω αλλάζει όλο το πλάνο αντιμετώπισης της νέας αυτής επιδημίας – πανδημίας.
Ουσιαστικά πρέπει να καταστρωθούν νέες στρατηγικές αντιμετώπισης αυτής της επιδημιολογικής πρόκλησης σε όλο τον κόσμο και σε κάθε κράτος χωριστά.
( ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΛΕΓΑΜΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ)
Μήπως πρέπει να σκεφτούμε να χαράξουμε σύνορα αποτροπής επιδημιών ; με όποια δυσκολία αυτό συνεπάγεται»
Αν το ΣΟΚ σε εμάς ήταν τέτοιο ( όπως το βιώσαμε ήδη), αλλά θα συνεχιστεί γιατί η χρονική συγκυρία για την Ελλάδα των μνημονίων , των μεταναστευτικών  δομών, της σκόπιμης στοχοποίησης των ιερών και των οσίων της, των θρασύτατων τουρκικών προκλήσεων και όσων άρχισαν να φαίνονται στο σκοτεινό ορίζοντα της καθημερινότητας μας …
Να σκεφτούμε πως θα είναι το ΣΟΚ στην χώρα του ονείρου του ξεπεσμένου ανθρώπινου πολιτισμού των ημερών μας ;

« Σοκ από τη Fed της Ατλάντα: Πτώση 42,8% στο ΑΕΠ των ΗΠΑ το β' 3μηνο του 2020
Η εκτίμηση της Fed της Ατλάντα αναφέρει πτώση 43,6% στην κατανάλωση και 69,4% στις επενδύσεις»
« Πάνω από τα δύο τρίτα των πιστών Αμερικανών θεωρούν ότι ο Θεός χρησιμοποιεί τον κορονοϊό για να στείλει μήνυμα στην ανθρωπότητα πως πρέπει να αλλάξει τρόπο ζωής, σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή, ενώ ένας στους 10 ερωτηθέντες πιστεύει ότι οι "ανθρώπινες αμαρτίες" ευθύνονται για την πανδημία.»  Της Carlie Porterfield
το ΣΟΚ φέρνει ΑΝΤΙ – Σοκ
Οι μάσκες της υποκρισίας έπεσαν ( ενώ ο ιός μας αναγκάζει να φορέσουμε τις άλλες, τις απλές )
Τα στόματα των νεοποχιτών ηγητόρων της ευφημιζόμενης παγκόσμιας υγειονομικής χούντας άρχισαν ένα – ένα να κελαηδάει.
Το παγκόσμιο υπνωτικό το σκορπάν αφειδώς μέσω δικών τους ΜΜΕ και προκαλεί φόβο και τρόμο.
Την πάτησαν, καθότι όλες οι δικτατορίες που ξεκίνησαν την καριέρα τους με τον φόβο και την απειλή κατέπεσαν εν μια νυκτί.
Ο άνθρωπος θέλει την δημοκρατία ως αγαθόν της θεόσδοτης ελευθερίας που έλαβε, ακριβώς γιατί η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι η πραγματική ΕΥΤΥΧΙΑ.
Έτσι οι άνθρωποι προβληματίζονται και αν προβληματίζονται με ΦΩΣ ΧΡΙΣΤΟΥ, γρήγορα θα φτάσουν στο ξέφωτο των λύσεων με την βοήθεια του ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ τους.
 Το ΑΝΤΙ- Σοκ
Υπάρχει το πρακτορείο των ειδήσεων της επικαιρότητας , υπάρχει όμως και το πρακτορείο του ΟΥΡΑΝΟΥ.
Στο πρώτο δουλεύουν αξιόλογοι δημοσιογράφοι που πολλές φορές ως άνθρωποι δίνουν και την ζωή τους για να μεταφέρουν αλήθειες σε αντίθετη περίπτωση κρίνονται από όλους μας.
Στο δεύτερο πρακτορείο δουλεύουν αμισθί , ταπεινά και αθόρυβα « πετεινά του ουρανού» που με την προσευχή τους ανοίγουν τις πνευματικές κεραίες και συλλαμβάνουν τις « άλλες ειδήσεις»
Ένα τέτοιο ταπεινό πετεινό της προσευχής μας είπε ( ήταν και η αιτία να γράψουμε το παρόν)
-« Στο ΣΟΚ των αντίχριστων των ημερών μας ο ΧΡΙΣΤΟΣ ετοίμασε από της δημιουργίας των αιώνων ΑΝΤΙ – Σοκ»
- « με ότι φόβο χρησιμοποίησαν για να δέσουν σατανικά το πλάσμα του με τριπλάσιο φόβο θα φύγουν»
- « όλοι θα υποφέρουμε, γιατί όλοι μας συμμετέχουμε στην παγκόσμια αποστασία»
- « θα υποφέρουμε ως ανθρωπότητα επί μικρόν χρόνον , για να λάβουμε ως κοινωνία προσώπων όχι αποστασιοποιημένων  τα μεγάλα Αγαθά του Ουρανού»
- « το μεγαλύτερο Αγαθό που θα λάβουμε μετά τις μπόρες που θα κτυπήσουν τον κόσμο, ειδικά την Αμερική , θα είναι να καταλάβουν όσοι επιβιώσουν, τι σημαίνει Φόβος ( Σεβασμός) ΘΕΟΥ, τι σημαίνει   άνθρωπος και τι σημαίνει πλησίον»  - αυτό σημαίνει ότι ¨θα τρώμε με ασημένια κουτάλια¨ του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ αδελφοί

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας