Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Ιχνηλατώντας τις ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ « το σύστημα θα φάει ένα γερό χαστούκι» « θα επέμβει ο ΘΕΟΣ μέσα στην ανθρώπινη ιστορία»


Φώτο ( κοντά στις Συμπληγάδες – έξοδος του Βοσπόρου προς την Μαύρη Θάλασσα , έχει και αυτό την σημειολογία του)

Οι δυο παραπάνω  γνωστότατες  προρρήσεις του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ που συμπεριλαμβάνονται στην Πνευματική Αφύπνιση ( εκδόσεις Σουρωτής) ψηλαφούνται σήμερα με τα δεδομένα των ημερών μας και με τις εξελίξεις που τρέχουν με την ταχύτητα του ήχου και του λόγου των ΜΜΕ.

Ο ΑΓΙΟΣ αναφέρθηκε σε σχέση με αυτά, όταν θα φέρουν το πλάσμα του ΘΕΟΥ σε αδιέξοδα και τότε θα επέμβει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ για να σώσει το καταφρονημένο πλάσμα του. Μάλιστα ο ΑΓΙΟΣ επισημάνει, ότι αυτό δεν θα είναι σαν την Δευτέρα Παρουσία, αλλά μια επέμβαση του ΘΕΟΥ στην ανθρώπινη ιστορία.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ αδελφοί και μακάρι η ΕΛΛΑΣ, αλλά και η ανθρωπότητα να Ανέστη.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας  

Η ανθρωπότητα που πήγαινε να μπει σαν αλοιφή στο σωληνάκι της παγκοσμιοποίησης ξαφνικά χωρίστηκε σε στρατόπεδα και το καθένα κατηγορεί το άλλο.

Εχθές η Ρωσία κατηγόρησε τις ΗΠΑ, ότι εν μέσω πανδημίας και καραντίνας στέλνουν στρατηγικά βομβαρδιστικά  με πυρηνικά σε όλες τις βάσεις της στον Ειρηνικό, αλλά και στην Ευρώπη.

« Επίσης παρά το γεγονός ότι το παγκόσμιο επίκεντρο ενδιαφέρον εστιάζεται  στους θανάτους από τον COVID-19 δαπανώνται τεράστια ποσά  παγκοσμίως για πυρηνικά όπλα, σύμφωνα με μια έκθεση σοκ από έναν μεγάλο ελβετικό μη κερδοσκοπικό συνασπισμό.
Τα πυρηνικά ένοπλα κράτη δαπάνησαν ρεκόρ 73 δισεκατομμυρίων δολαρίων για πυρηνικά όπλα εν μέσω της συνεχιζόμενης πανδημίας COVID-19, αποκάλυψε έκθεση από τη Διεθνή Εκστρατεία για την Κατάργηση των Πυρηνικών Όπλων (ICAN) με έδρα τη Γενεύη.
Η έκθεση, με τίτλο Enough Is Enough: 2019 Global Nuclear Weapons Spending , διαπίστωσε αύξηση των δαπανών για πυρηνικά όπλα το 2019, αύξηση 7,1 δισ. Δολαρίων από το 2018.»  https://sputniknews.com/world/202005131079291833-ican-nations-spent-73bn-on-nuclear-arms-amid-covid-19-uk-in-3rd-as-us-tops-at-half-of-global-costs/

Αυτό και μόνο δείχνει πόσο ενδιαφέρονται για την υγεία μας με μεθόδους « πυρηνικής εξαέρωσης»  μας.

Το παγκόσμιο χωριό αυτές τις μέρες μέσα στο σπίτι και έξω από το σπίτι  ο ¨έξω από εδώ¨ χορεύει κανονικά, εμπλουτίζοντας το διαστημικό στερέωμα με σειρές νέων στρατηγικών δορυφόρων, ενώ στην γη φυτεύει κεραίες ηλεκτρομαγνητικής χειραγώγησης μας ( γράφονται και λέγονται σχετικά πολλά σε διεθνή ΜΜΕ).

Αυτός ο φονικός ιός που τους ξέφυγε εκουσίως ή ακουσίως από το εργαστήριο της « δαιμονικής»  γενετικής μηχανικής στην Γιουχάν στην Κίνα, ξέσφιξε τα μπουλόνια για να τρέξουν με φοβερές ταχύτητες  τα γεωπολιτικά ,  τα γεω- οικονομικά ανοικτά θέματα , καθώς και το παγκόσμιο σφράγισμα με το βούλωμα του « φιλάνθρωπου αφεντικού» .

Το είδαμε και το βιώνουμε.

Όλοι τους λένε, ότι η ζωή στον πλανήτη από εδώ και πέρα θα είναι πολύ διαφορετική, γιατί πέρα από τα συνήθη επιδημιολογικά δεδομένα στο πίσω μέρος του νοός κάποιων βρίσκεται το ανοικτό καπάκι της Πανδώρας με νέες φονικές πανδημίες ( βιοχημικός πόλεμος ), παγκόσμια τρομοκρατία και πυρηνικά.

Προσπαθούν να  μας φοβίσουν λένε κάποιοι για μας χειραγωγήσουν . 

Όμως πρώτα αυτοί είναι φοβισμένοι, γιατί τα προδρομικά στοιχεία της παγκόσμιας κατάρρευσης της υφάμαρτης και ακόλαστης ζωής του αιώνα του απατεώνα μας , φαίνονται δια γυμνού οφθαλμού.

Για ποιο τουρισμό μιλάνε, όταν η διατροφική αλυσίδα του εφοδιασμού των κοινωνιών της ακόρεστης κατανάλωσης θα φτάσει σε επίπεδα αφρικανικών χωρών και αυτό γιατί ενεργεί ο πνευματικός νόμος θέλοντας  να μας πει κάτι;

Όταν η ανεργία στις χώρες του δυτικού ονείρου θα γίνει εφιάλτης;

Όταν θα πρέπει οι χρηματιστές και οι ψηφιακοί κονδυλοφόροι να πιάσουν τα εργαλεία  της γης για να μπορέσουν να επενδύσουν πραγματικά στην επιβίωση τους;

Πάμε όμως αδελφοί στα δικά μας χωράφια ή μάλλον βυθοτεμάχια της Ελληνικής ΑΟΖ που θέλει να έρθει για να τα « καλλιεργήσει» ο τούρκος  ιστορικός πειρατής.

Λίγο πριν τις τελευταίες καλοκαιρινές εκλογές  ένας γέροντας μας επεσήμανε δικά του πράγματα  εν μέσω προεκλογικών δηλώσεων για σχεδιασμούς ανάπτυξης.

Μας είπε στις 18 Ιουνίου του 2019 και το γράψαμε στο άρθρο μας
« Επιστράτευσαν «ελεγχόμενη προφητεία» για να μας την σερβίρουν στο ΑΙΓΑΙΟ και στην Κύπρο.»

  
« θα περιμένουν τώρα ανάπτυξη, αλλά την μόνη ανάπτυξη που θα δούνε θα είναι αυτή του τουρκικού στόλου στα νερά του ΑΙΓΑΙΟΥ και της Κύπρου»

Σήμερα τι να πούμε ; όσα βιώνουμε μιλάνε για τον περικυκλωτικό κίνδυνο και τους ποικίλους κινδύνους.

Ο ίδιος ο παππούλης μέσα από τον πόνο της καρδιάς του για τα τεκταινόμενα, είπε πριν λίγες μέρες:
-       
  « μπορεί να σκέφτονται ΕΚΛΟΓΕΣ, αλλά δεν νοιώθουν τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ που έκανε ήδη  ο ΘΕΟΣ για να μας σώσει από όλους του εχθρούς μας, την στιγμή που ο πλανήτης θα πάρει φωτιά»
-         
« εμείς για λίγο θα τσουρουφλιστούμε από τον τούρκο και όλα θα πάρουν την πορεία τους, όπως μας την καθόρισαν τόσοι άγιοι »

ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ Γέροντα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας