" Οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες συλλέγουν ενεργά πληροφορίες για την κατάσταση σε διάφορες περιοχές της Ρωσίας, πρωτίστως για να προσπαθήσουν να πυροδοτήσουν μελλοντικές διαδηλώσεις και κοινωνικές αναταραχές.Αυτό δήλωσε ο Vasily Piskarev, πρόεδρος της Επιτροπής της State Duma για την Έρευνα Ξένων Παρεμβάσεων στις Εσωτερικές Υποθέσεις της Russian Federation.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το γεγονός της προσπάθειας του Δυτικού κόσμου να παρέμβει στην εσωτερική κατάσταση της Ρωσία καταγράφηκε επίσημα." https://www.bankingnews.gr/
ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΑΛΛΆ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ.
ΑΛΛΗ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ..
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΑΝΩΘΕΝ ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ...
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ
" Μιλώντας σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο, ο Τραμπ είπε πως δεν είχε κάποιο μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον Βλαντίμιρ Πούτιν, συμπληρώνοντας πως περιμένει την απόφασή του Ρώσου προέδρου, καθώς η Μόσχα δεν φαίνεται να επιθυμεί τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία.
«Δεν έχω κάποιο μήνυμα για τον πρόεδρο Πούτιν», σημείωσε και συμπλήρωσε: «Γνωρίζει τη θέση μου και θα πάρει μια απόφαση με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Όποια κι αν είναι η απόφασή του, θα είμαστε ικανοποιημένοι ή δυσαρεστημένοι (από αυτήν). Εάν είμαστε δυσαρεστημένοι, θα δείτε πράγματα να συμβαίνουν».
ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΝΝΟΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΤΗΣ;
ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΛΌΓΙΑ ;
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΑΛΛΆ ΜΕ ΜΙΣΟΛΟΓΑ
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας