Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023

λέτε να κάνουμε Πρωτοχρονιά με πυροτεχνήματα στο Ιράν;

ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΛΙΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ 24ΩΡΑ
 "Ιρανός αξιωματούχος σκοτώθηκε σε ισραηλινή επίθεση στη Συρία- Η Τεχεράνη απειλεί με αντίποινα
Ένας εξέχων διοικητής των Φρουρών της Ιρανικής Επανάστασης σκοτώθηκε στη Συρία ως αποτέλεσμα ισραηλινής αεροπορικής επιδρομής κοντά στη Δαμασκό, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Δευτέρας στην Τεχεράνη.

Το πρακτορείο Tasnim ανέφερε, «Ο Σαγέντ Ραντί Μουσαβί, ένας από τους ανώτερους διοικητές των Φρουρών της Επανάστασης στη Συρία, σκοτώθηκε τη Δευτέρα μετά τη σιωνιστική επίθεση που είχε στόχο την περιοχή Σαγίντα στα περίχωρα της πρωτεύουσας, Δαμασκού, πριν από μερικές ώρες».
Περισσότερα στο https://echedoros.blog/
Το Πολεμικό Ναυτικό του Ιράν παρέλαβε νέους πυραύλους τύπου κρουζ με ακτίνα δράσης μεγαλύτερη των 1.000 χιλιομέτρων, όπως επίσης και αναγνωριστικά ελικόπτερα, όπως μετέδωσαν σήμερα κρατικά ΜΜΕ, καθώς οι ΗΠΑ κατηγορούν την Τεχεράνη για μία επίθεση που έγινε με drone κατά ενός τάνκερ μεταφοράς χημικών ουσιών στον Ινδικό ωκεανό.

“Ο πύραυλος τύπου κρουζ Talaeiyeh έχει ακτίνα δράσης μεγαλύτερη από 1.000 χιλιόμετρα και είναι ένας έξυπνος πύραυλος που μπορεί να αλλάξει τη στοχοποίησή του, στο μέσον της πορείας του”, μετέδωσαν τα κρατικά ΜΜΕ στο Ιράν επικαλούμενα τον αρχηγό του Πολεμικού Ναυτικού, Σαχράμ Ιράνι.
Περισσότερα στο https://www.militaire.gr/
Ασφυξία στη διεθνή οικονομία: Ιράν και Χούθι απειλούν να επεκτείνουν τον πόλεμο στη Μεσόγειο!
Περισσότερα στο https://europost.gr/
Μόλις άνοιξε το πρόβλημα στην Ερυθρά θάλασσα με άρθρα μας επισημάναμε ότι κάτι " μας ετοιμάζουν πάλι "

Συγκεκριμένα επισημαίναμε:
Μας ετοιμάζουν μεγάλα πανηγύρια τις επόμενες μέρες - Έκτακτη Ανάλυση και ο Θεός βοηθός.  
Η προσοχή της παγκόσμιας κοινής γνώμης φεύγει από το Ουκρανικό και την Παλαιστίνη και πάει στα γεωστρατηγικά στενά της Υεμένης που στην απέναντι πλευρά της Αραβικής Χερσονήσου σχετίζονται με τα κρίσιμα ΣΤΕΝΑ του Ορμούζ του Περσικού κόλπου.
 Πόσο θα κρατήσουν οι επιχειρήσεις αυτές;
πόσο θα αυξηθούν οι τιμές των προϊόντων;
Όλα και όλοι είναι ανοικτά στα γεωπολιτικά παιχνίδια που παίζονται....