Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 13 Μαΐου 2023

άκρα του τάφου σιωπή στην Τουρκία πριν βγουν οι ψήφοι ( όπλα;) , απλώς σήμερα η Αλβανία μας κάνει νερά.

ημέρες μάρτυρα  Κωνσταντίνου Κατσίφα φωτο ΧΕΙΜΑΡΡΑ

ΕΝΩ Ο ΡΑΜΑ ΛΕΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ -  Ψηφίστε Ερντογάν"  διαβάζουμε:

" Έντονη αντίδραση της Αθήνας για την προφυλάκιση Μπελέρη: "Σκανδαλώδης απόφαση, η Αλβανία δεν ακολουθεί τον ευρωπαϊκό δρόμο"
Η σημερινή απόφαση του δικαστηρίου στην Αυλώνα, αν τα στοιχεία δεν είναι αδιάσειστα είναι σκανδαλώδης. Η σύλληψη υποψηφίου Δημάρχου δύο ημέρες πριν τις εκλογές δεν συνιστά κράτος δικαίου. Η απόφαση για προφυλάκιση του υποψηφίου Δημάρχου επιφέρει πλήρη ανατροπή των κανόνων ισονομίας στις δημοτικές εκλογές στη Χειμάρρα, σημαντικότατο κέντρο της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας στην Αλβανία."

" Όλα αυτά με τα Τίρανα να έχουν εξασφαλίσει δήλωση στήριξης από το Στέητ Ντιπάρτμεντ και την ελληνική κυβέρνηση να σιωπά από το απίστευτο άδειασμα της Ουάσινγκτον! Υποτίθεται ότι έχουμε τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις στο «άριστο επίπεδο» ,έχουμε δώσει γη και ύδωρ σε όλη της επικράτεια , έχουμε βάλει το χέρι βαθιά στην τσέπη για να αγοράσουμε ή να εκσυγχρονίσουμε αμερικανικά οπλικά συστήματα και ανακοινώνουμε μερά παρά μέρα ότι θα τρέξουμε να αγοράσουμε F-35 μόλις μας φωνάξουν από τη γραμμή αναμονής και το ευχαριστώ ήταν η ανακοίνωση του Στέητ Ντιπάρτμεντ που υιοθετούσε τις κατηγορίες των Αλβανών κατά του Μπελέρη;"