Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Τσαβούσογλου: είναι δύσκολο οι πολιτικοί στην Ελλάδα πριν τις εκλογές να πείσουν τον λαό τους για την αποστρατικοποίηση των Ελληνικών νησιών;

 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΠΟΛΛΑ  ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ;
Διαβάζοντας τα παρακάτω αναρωτιόμαστε πόσο είχαν οι πρόγονοι μας δίκαιο για αυτό που έλεγαν: " αν δεις τον Τούρκο να γίνεται γιοφύρι για να περάσεις από πάνω του εσύ να μην περάσεις.
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ
"Ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου δήλωσε ότι η Τουρκία υπέβαλε στην Αθήνα πακέτο προτάσεων έξι σημείων για την εξομάλυνση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και περιμένουν απάντηση.

Μετά την ένδειξη αλληλεγγύης στην Τουρκία από την Ελλάδα, με τους σεισμούς στο Καχραμανμαράς, ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου είπε ότι η Άγκυρα παρουσίασε 6 προτάσεις στην Αθήνα.....
Ο Τσαβούσογλου είπε ότι «δεν πρέπει μόνο να ομαλοποιήσουμε τις σχέσεις, αλλά και να επιλύσουμε τα μεταξύ μας ζητήματα».

Όταν ρωτήθηκε αν αναμένει να γίνουν κάποια βήματα για τη βελτίωση των σχέσεων στην Τουρκία και την Ελλάδα πριν από τις εκλογές, δήλωσε ότι αυτό είναι δύσκολο για την Ελλάδα.

«Δεν είναι εύκολο για τους Έλληνες πολιτικούς εξαιτίας της πίεσης του κοινού. Δεν υπάρχει πίεση από τον λαό μας σε αυτό το θέμα», είπε, σύμφωνα με την Hurriyet."