Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

ΝΑΙ αδελφοί η ΠΑΝΑΓΙΑ μας καλεί να εορτάσουμε μαζί ΤΗΣ στις εσχατιές της Αφρικής εκεί που σπέρνει τον σπόρο του ΥΙΟΥ της.

 ΕΛΑΒΑΜΕ σήμερα πρώτη του μηνός Αυγούστου του 2022 δυο μηνύματα από τον Πατριαρχικό Επίτροπο του Αν. Κογκό του Παλαίφατου  μας Πατριαρχείου  Αλεξανδρείας π. Τιμόθεο Ντούμπα , τα οποία και  σας  παραθέτουμε:  



" κ. Κώστα μου, Καλό και ευλογημένο μήνα της Παναγίας μας! Να σας χαρίζει έτη πολλά και ευλογημένα! Όλοι μας σας είμαστε ευγνώμονες! Οι τόσες ψυχές που αναπαύονται και ανακουφίζονται με την βοήθεια σας στην αχανή Αφρική εύχονται και προσεύχονται για σας. Όταν μπορέστε, ανεβάστε την ανάρτησή μου αυτή στο Blog σας που διαβάζεται σε όλο τον κόσμο. Και έχει ο Θεός. Να μας έχουν οι καλοκάγαθοι αναγνώστες σας στη σκέψη τους για της Παναγίας να μπορέσουμε να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε τα αδύναμα και πάμφτωχα παιδιά μας του Ανατολικού Κονγκό. Ο Χριστός μας να σας xαρίζει την υγεία και τη δική Του Χαρά. Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ. ΚΑΛΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ!"

Η απάντηση μας είναι ότι εμείς δεν κάνουμε τίποτε καθότι όλα τα Οικονομεί η ΠΑΝΑΓΙΑ μας και πληροφορεί τις ψυχές των καλοπροαίρετων πιστών για να προστρέξουν προς βοήθεια των μικρών αδελφών μας.


Ακολουθεί το μήνυμα έκκληση του πατρός Τιμοθέου:

Αγαπητοί μου φίλες και φίλοι, ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΜΗΝΑ! ΚΑΛΟ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟ!
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευεργεσίες σας προς ημάς, διότι ενισχύετε τους πολυπονεμένους και πολυπληγωμένους συνανθρώπους μας στα έσχατα της Αφρικής, που βρίσκονται σε ανάγκη και υποφέρουν.
Σας παρακαλώ πολύ, βάλλετε μας στο πρόγραμμά σας για το Δεκαπενταύγουστο.
Να δώσουμε κάποια χαρά σε πεινασμένα και άρρωστα παιδιά της Ιεράς μας Επισκοπής Γκόμας, στο βασανισμένο Ανατολικό Κονγκό! Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ! ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ!!




ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΥ ΈΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΓΚΟΜΑΣ
Μπορείτε να μας στείλετε την βοήθεια σας μέσω του λογαριασμού μας Τραπέζης του Κονγκό ή να σας δώσουμε κάποιο λογαριασμό σε Ελληνική Τράπεζα.
Ο Λογαριασμός μας στο Κονγκό είναι:
Όνομα: TIMOTHEE NTUMBA MUSUNGAYI. Χώρα: Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Αριθμός τραπεζικού μας λογαριασμού: 520000138271793. Το IBAN: 00011150520000138271793. Επωνυμία της τράπεζας: BCDC (EQUITY BANK). Swift (BIC) : BCDCCDKI.
Τα στοιχεία επικοινωνίας μας είναι:
Τηλ : +243815386620
E-mail : timotheosntumba@gmail.com
Face Book: Timotheos Ntumba
E-mail της Ι. Επισκοπής: eglisegoma@gmail.com

Enter

Μήνυμα στους Timotheos Ntu