Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

" η Ελλάδα μπορεί να πει το ψωμί- ψωμάκι αλλά έχει καρδιά γεμάτη ώστε να βοηθήσει τα μικρά αδέλφια της και να λάβει ΑΡΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΙΟΥΣ"



(φωτο - για εκκλησία έχουν οι αδελφοί εκεί Ορθόδοξοι την δανεική γωνία μιας σοφίτας, όπως φαίνεται) 
 Διαβάζουμε το μήνυμα του πατρός Τιμοθέου που το Ιεραποστολικό έργο του  συγκίνησε τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και του ενεπιστεύθει μια ακόμη ΑΠΟΣΤΟΛΗ ως Πατριαρχικού επιτρόπου τώρα  σε μια  δυσκολότερη επαρχία, όπου έδρασε και ο σαρκικός πατέρας του  κληρικός από τους πρώτους Ιεραπόστολους στην Αφρική.  Ημείς ευχόμαστε και προσευχόμαστε . Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Αγαπήτοι μου φίλοι και φίλες, ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΜΗΝΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!! Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην Γκόμα. Ζητώ θερμά την στήριξή σας για το έργο της Ιεραποστολής στην αχανή αυτή Ι. Επισκοπή του Πατριαρχείου μας Αλεξανδρείας. Πρόκειται για μια πολύ δύσκολη, τραχιά και σκληρή περιοχή από όλες τις πλευρές, και όπου η Ορθόδοξη Εκκλησία μας δεν έχει απολύτως τίποτα, μας λείπουν τα πάντα και τα πλέον στοιχειώδη. Η Παναγία μας να σας ανταμείβει και να σας ευλογεί! Υγεία να έχετε και ό τι επιθυμεί η καρδιά σας, και πάλι καλό μήνα!



ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΥ ΈΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΓΚΟΜΑΣ
Μπορείτε να μας στείλετε την βοήθεια σας μέσω του λογαριασμού μας Τραπέζης του Κονγκό ή να σας δώσουμε κάποιο λογαριασμό σε Ελληνική Τράπεζα.
Ο Λογαριασμός μας στο Κονγκό είναι:
Όνομα: TIMOTHEE NTUMBA MUSUNGAYI. Χώρα: Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Αριθμός τραπεζικού μας λογαριασμού: 520000138271793. Το IBAN: 00011150520000138271793. Επωνυμία της τράπεζας: BCDC (EQUITY BANK). Swift (BIC) : BCDCCDKI.
Η Διεύθυνση της Εκκλησίας: BOULEVARD DE LIBERATION 095/0/. BUNIA (οδός, αριθμός και Πόλη).
E-μαιλ: Timotheosntumba@gmail.com
Μπορείτε επίσης να επικοινωνήστε μαζί μας, να παρακολουθείτε και να βλέπετε την προσπάθεια της τοπικής μας Εκκλησίας στο Facebook με το όνομα Timotheos Ntumba.
Το Blog της Ιεραποστολής είναι: https://timotheosntumba.blogspot.com
Το Ε-μαιλ της Ι. Επισκοπής : eglisegoma@gmail.com
ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ
Αρχιμ. Τιμόθεος Ntumba, Πατριαρχικός Επίτροπος Ι. Επισκοπής Γκόμας