Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2022

" τι τους τσίμπησε τους τούρκους ή τι γνωρίζουν και μιλούν συνέχεια για τα 12 ναυτικά μίλια;"

 


ΣΗΜΕΡΑ - ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ " Η Ελλάδα «δεν πρέπει να κάνει λάθος υπολογισμούς και να πιστεύει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή» να επεκτείνει τα χωρικά ύδατα στα 12 μίλια τόνισε ο Χουλουσί Ακάρ προσθέτοντας: «Δεν πρέπει να μας δοκιμάσουν με κανέναν τρόπο και δεν πρέπει να μπουν σε τέτοια περιπέτεια. Ελπίζω να μην κάνουν τέτοιο λάθος».



Παράλληλα, ο Ακάρ κατηγόρησε την Αθήνα ότι υπονομεύει το ΝΑΤΟ και ότι χρησιμοποιεί ως εργαλείο τη συμμετοχή της στην ΕΕ. «Όταν το θέμα είναι η Ελλάδα, τα μέλη της ΕΕ αφήνουν στην άκρη τα δικαιώματα και τον νόμο λόγω της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης. Θέλουμε να είναι αντικειμενικοί» ανέφερε.

«Παρά την έκκλησή μας για διάλογο, η Ελλάδα προσπαθεί να διαστρεβλώσει την αλήθεια και να εμφανιστεί ως θύμα», ανέφερε,  υποστηρίζοντας  ότι η χώρα μας έχει μεταμφιεστεί σε πρόβατο για να κρύψει ότι συμπεριφέρεται παράνομα και επιθετικά κατά της Τουρκίας." 



ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ 
  Γιατί τώρα όλες αυτές οι προκλήσεις της τουρκίας σε αυτή την χρονική συγκυρία που όλα τα γεωπολιτικά θέατρα επιχειρήσεων βλ. Ουκρανία , Καζακστάν , Μαύρη Θάλασσα ανάβουν κανονικά ;
Πότε θα ασχοληθούμε εκτός από την καθημερινή κρουσματολογεία με την ομοψυχία του Εθνικού φρονήματος την ώρα που έρχεται καταιγίδα εξ ανατολών;
Η γειτονική χώρα και η ηγεσία της αποφάσισαν κάτι για εμάς και δεν ντρέπονται να το πούνε , εμείς άραγε το καταλάβαμε;