Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ από τους ελάχιστους αλλά σπουδαίους αδελφούς μας

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες, καλημέρα, καλή εβδομάδα, καλή χρονιά με υγεία!
Στις 22 Ιανουαρίου είναι η Εορτή του Αγίου Τιμοθέου του Αποστόλου και μαθητού του Αποστόλου Παύλου. Είναι η ονομαστική μου γιορτή. Ο Άγιος Απόστολος Τιμόθεος να πρεσβεύει υπέρ ημών!!



Οι ανάγκες που αντιμετωπίζουμε είναι τεράστιες και πολύπλευρες. Ζητώ θερμά την οικονομική σας βοήθεια και στήριξη για να μπορέσει η Ενορία μας να προσφέρει κάποια γεύματα αγάπης και συμπαράστασης και ό τι άλλο μπορούμε στους ενδεείς και απόρους συνανθρώπους μας, ιδίως σε φτωχά παιδιά που υποφέρουν από πείνα και αρρώστιες. Ο Χριστός να σας το ανταμείβει πλουσιοπάροχα, χαρίζοντάς σας υγεία και ό τι επιθυμείτε! Η Παναγία μας να σας ευλογεί!!

ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ
Μπορείτε να μας στείλετε την βοήθεια σας μέσω του λογαριασμού μας Τραπέζης του Κονγκό ή να σας δώσουμε κάποιο λογαριασμό σε Ελληνική Τράπεζα.
Ο Λογαριασμός μας στο Κονγκό είναι:
Όνομα: TIMOTHEE NTUMBA MUSUNGAYI. Χώρα: Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Αριθμός τραπεζικού μας λογαριασμού: 520000138271793. Το IBAN: 00011150520000138271793. Επωνυμία της τράπεζας: BCDC (EQUITY BANK). Swift (BIC) : BCDCCDKI.
Η Διεύθυνση της Εκκλησίας: BOULEVARD DE LIBERATION 095/0/. BUNIA (οδός, αριθμός και Πόλη).
E-μαιλ: Timotheosntumba@gmail.com
Μπορείτε επίσης να επικοινωνήστε μαζί μας, να παρακολουθείτε και να βλέπετε την προσπάθεια της τοπικής μας Εκκλησίας στο Facebook με το όνομα Timotheos Ntumba.
Το Blog της Ιεραποστολής είναι: https://timotheosntumba.blogspot.com
Αρχιμ. Τιμόθεος Ntumba
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ