Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

ΕΚΤΑΚΤΗ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΙ κατά της Ρωσίας και η Ρωσία βγάζει όλο τον στόλο της σε όλες τις θάλασσες του πλανήτη - ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ στην ΡΩΣΙΑ

 


ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΙ κατά της Ρωσίας-(αυτές θα  διασαλέψουν την παγκόσμια οικονομία;) 


Sputnik - Ένα νέο σχέδιο κυρώσεων των ΗΠΑ που πρότεινε ο εκπρόσωπος Τζιμ Μπανκς προτείνει την απαγόρευση συναλλαγών με το δημόσιο χρέος της Ρωσίας, σύμφωνα με το νομοσχέδιο που έλαβε η Washington Post.

"Το αργότερο 30 ημέρες μετά την ημερομηνία θέσπισης αυτού του Νόμου, ο Πρόεδρος θα εκδώσει κανονισμούς που θα απαγορεύουν στα άτομα των Ηνωμένων Πολιτειών να αγοράζουν, να πουλούν ή να συναλλάσσονται με άλλο τρόπο ρωσικό κρατικό χρέος που έχει εκδοθεί ή εκτελεστεί την ή μετά την ημερομηνία που 60 ημέρες μετά την ημερομηνία θέσπισης», αναφέρεται στο έγγραφο.
Ένα νέο σχέδιο κυρώσεων στη Ρωσία που πρότεινε ο Αμερικανός εκπρόσωπος Τζιμ Μπανκς συνεπάγεται μέτρα κατά του Nord Stream 2 καθώς και οργανισμών που σχετίζονται με το έργο , σύμφωνα με το νομοσχέδιο που έλαβε η Washington Post.

"Το αργότερο 10 ημέρες μετά την ημερομηνία θέσπισης του παρόντος νόμου, ο Πρόεδρος θα επιβάλει κυρώσεις σύμφωνα με το εδάφιο (β)(1) σε σχέση με (1) κάθε φορέα που είναι υπεύθυνος για σχεδιασμό, κατασκευή, συντήρηση, τεχνική βοήθεια, τεχνική βοήθεια , χρηματοδότηση ή λειτουργία του αγωγού Nord Stream 2 ή μιας διάδοχης οντότητας», αναφέρεται στο έγγραφο.

Το προσχέδιο επιδιώκει επίσης να κηρύξει τη Ρωσία ως κρατικό χορηγό της τρομοκρατίας και τις δυνάμεις «υποστηριζόμενες από τη Ρωσία» στο Ντονμπάς τρομοκράτες, αναφέρει η έκθεση της Washington Post.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://sputniknews.com/20220120/new-draft-of-us-sanctions-seeks-ban-on-transactions-with-russias-sovereign-debt-1092400299.html

Η Ρωσία ανακοίνωσε μεγάλης κλίμακας ναυτικές ασκήσεις, εν μέσω συνομιλιών στο Βερολίνο μεταξύ των δυτικών δυνάμεων για την ουκρανική κρίση.

Περισσότερα από 140 πολεμικά πλοία και 10.000 στρατιώτες θα λάβουν μέρος τον Ιανουάριο και Φεβρουάριο στις ασκήσεις αυτές στον Ατλαντικό, τον Αρκτικό, τον Ειρηνικό Ωκεανό και την Μεσόγειο.

Βασικός στόχος των ασκήσεων αυτών είναι η ενεργοποίηση «ναυτικών, αεροπορικών και διαστημικών δυνάμεων» και η αντιμετώπιση των «απειλών» που προέρχονται από «τις θάλασσες και τους ωκεανούς», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Αμυνας.

https://www.militaire.gr/megalis-klimakas-naytikes-askiseis-anakoinose-i-rosia/

 - ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ στην ΡΩΣΙΑ  

Δείτε βίντεο

ΠΗΓΗ https://warnews247.gr/chiliades-rosoi-stin-lefkorosia-stratiotes-apochairetoun-tis-oikogeneies-tous-mas-stelnoun-oukrania-vinteo/