Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022

η Ρωσία πόλεμο δεν κάνει, λέει , αλλά προκαλεί τρόμο με αυτά που κάνει - Η Ρωσία αναπτύσσει 12 πυραυλικά συστήματα Pantsir-S στη Λευκορωσία

 


Η αναδιάταξη πυραυλικών συστημάτων πραγματοποιείται στο πλαίσιο των επικείμενων στρατιωτικών ασκήσεων του ενωσιακού κράτους της Ρωσίας και της Λευκορωσίας.

Η Ρωσία, στο πλαίσιο επιθεώρησης των δυνάμεων αντίδρασης του κράτους της Ένωσης, ανέπτυξε 12 αντιαεροπορικούς πυραύλους Pantsir-S και συστήματα πυροβολικού AA στη Λευκορωσία, δήλωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας σε δημοσιογράφους το Σάββατο.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου, ο ρωσικός στρατός ήταν καθ' οδόν για μετεγκατάσταση στη Δημοκρατία της Λευκορωσίας. Ένα άλλο κλιμάκιο τρένου παρέδωσε το τάγμα Pantsir-S της Ανατολικής Στρατιωτικής Περιφέρειας στον σιδηροδρομικό σταθμό εκφόρτωσης.
Όπως φαίνεται στο βίντεο από το υπουργείο, το τάγμα των συγκροτημάτων Pantsir-S που έφτασε στη χώρα περιλαμβάνει 12 οχήματα μάχης, καθένα από τα οποία μπορεί να μεταφέρει 12 αντιαεροπορικούς πυραύλους σε κοντέινερ μεταφοράς και εκτόξευσης.
Ο ρωσικός στρατός πρόσθεσε ότι μετά την ολοκλήρωση της εκφόρτωσης, το προσωπικό θα βαδίσει στις καθορισμένες περιοχές, όπου θα πάρει θέσεις και θα ξεκινήσει καθήκοντα μαχητικής εκπαίδευσης ως μέρος του Ενιαίου Περιφερειακού Συστήματος Αεράμυνας Λευκορωσίας και Ρωσίας.
του Κιρίλ Κουρεβλεφ 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://sputniknews.com/20220129/russia-deploys-12-pantsir-s-missile-systems-to-belarus-defense-ministry-1092597459.html