Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Κάποτε σε μια γνωστή μας Γερόντισσα παρουσιάστηκε ο ίδιος ο ΚΥΡΙΟΣ και της είπε "να πεις ότι τίποτε δεν πάει χαμένο"

 

φωτο - ευλογημένη η στιγμή όταν ο ΣΤΑΥΡΟΣ εισέλθει εκεί που ΤΟΝ  προσμένουν οι πάσες γενιές της Ρωμιοσύνης.

τα Ελληνορωμαϊκά! με την χαρακτηριστική ηλεκτρονική διεύθυνση https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

με τις αρχές που τα διέπουν και που καταθέσαμε πριν δυο χρόνια πορεύονται μέσα στα γεγονότα και συνάμα οφείλουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στις ψυχές εκείνες που αναπνέουν μόνο με ΧΡΙΣΤΟ, Ελλάδα και με Ανθρωπιά, αλλά και μια ευγνωμοσύνη σε όλα εκείνα τα ιστολόγια που συμπορευθήκαμε σε δύσκολες εποχές επί δεκαετία και με την αρθρογραφία μας.

Το ότι ο λόγος επισκέπτεται κάθε γωνιά της γης φαίνεται από τα εκατομμύρια προβολές αλλά και από την προσευχή σας που την αισθανόμαστε μέσα στους κόπους και τα ξενύχτια μας.

Κάποτε σε μια  γνωστή μας Γερόντισσα παρουσιάστηκε ο ίδιος ο ΚΥΡΙΟΣ και της είπε " να πεις ότι τίποτε δεν πάει χαμένο"

Αυτά τα λέμε γιατί τίποτε δεν πέφτει κάτω από την προσοχή του Ουρανού, απλώς εμείς είμαστε χωμάτινοί και γεμάτοι λάθη που προσπαθούμε να τα διορθώσουμε αναβαπτιζόμενοι μέσα στα χαριτόβρυτα νάματα των Πάτερων μας.

η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ των ΑΓΙΩΝ μας θα μας βοηθήσει όταν εμείς προσανατολιστούμε προς τα αιώνια επέκεινα με γνώμονα να ομολογούμε ΧΡΙΣΤΟ Ενσαρκωμένο , Εσταυρωμένο, Παθοντα και Αναστημένο την τρίτη ημέρα κατά τας γραφάς αλλά και  Αναληφθέντα με την Ανθρώπινη φύση μετά Δόξης .

  Έτσι το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ που λέμε θα γίνει το τέλος του μεγάλου παιδαγωγικού κανόνος του Ελληνικού Ορθόδοξου Γένους. Το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ θα καταστεί η πραγματικότητα της επανεκκίνησης της συναλληλίας, του φιλότιμου και της αρχοντικής λεβεντιάς. Το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ θα ταυτιστεί με την αναστήλωση του Ελληνοχριστιανικού πολιτισμού στην σωστή αποστολική του πορεία.

Ο Έλληνας είναι πλασμένος όχι για πολέμους κατακτητικούς αλλά είναι φτιαγμένος για πνευματικές μάχες.

Εισήλθαμε στην μεγάλη ευθεία - κρατάτε γερά - καλή υπομονή και καλή δύναμη άνωθεν .

ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ
 

ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας