Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

ΕΡΧΟΝΤΑΙ συνέχεια ανησυχητικές πληροφορίες από την Ρωσία - ΕΔΩ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΛΛΑ


- Η Ρωσία ετοιμάζει μια έκπληξη για τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ στο Βιετνάμ και το Ιράν 

 Ο ρωσικός στρατός μπορεί να αναπτύξει στρατιωτικές βάσεις και υποδομές στο Βιετνάμ. Μια τέτοια κίνηση θα αποτελέσει εξαιρετικά μεγάλη έκπληξη για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Ιράν θα μπορούσε επίσης να είναι μια επιλογή, και αυτό θα έθετε σε κίνδυνο όχι μόνο τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και τους συμμάχους των ΗΠΑ σε όλη την περιοχή, συμπεριλαμβανομένου του Ισραήλ.

Η εμφάνιση βάσεων του ρωσικού στρατού στις προαναφερθείσες χώρες δεν πρόκειται ούτε να διαφημιστεί ούτε να ανακοινωθεί. Από την πλευρά τους, το Βιετνάμ και το Ιράν θα λάβουν ρωσικά όπλα για την προστασία τους.

Η Ρωσία έχει προετοιμάσει από καιρό μια συμμετρική απάντηση για τη συμμαχία, πιστεύει ο Khazin. Αφορά στρατηγικά υποβρύχια που μπορούν να παραμείνουν μακριά από τις ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών για μεγάλο χρονικό διάστημα . Τα ρωσικά υποβρύχια είναι ικανά να επιφέρουν καταστροφικό πλήγμα σε οποιονδήποτε στόχο βρίσκεται στο έδαφος των Ηνωμένων Πολιτειών. Αυτό ακριβώς φοβάται περισσότερο η Ουάσιγκτον, πιστεύει ο οικονομολόγος.
 
η Ρωσία συντρίβει το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας των ΗΠΑ

/Με τη σειρά του, ο Ρώσος δημοσιογράφος Ντμίτρι Κουλίκοφ πιστεύει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν σπαταλήσει εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια για την κατασκευή του συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας . Η Ρωσία έχει αναπτύξει και θέσει σε λειτουργία υπερηχητικούς πυραύλους Kinzhal και Zircon. Η πρόοδος της Ρωσίας στη δημιουργία τέτοιων πυραύλων έχει ελαχιστοποιήσει όλες τις προσπάθειες που έχουν κάνει μέχρι τώρα οι Ηνωμένες Πολιτείες για την κατασκευή του συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας τους.

"Οι αμερικανικές ομάδες αεροπλανοφόρων είναι ο ακρογωνιαίος λίθος ολόκληρου του αμερικανικού στρατιωτικού δόγματος που η Ρωσία απλώς συνέτριψε. Ολόκληρο το αμερικανικό σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας έχει καταρρεύσει. Εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια έχουν σπαταληθεί", είπε ο δημοσιογράφος.

https://english.pravda.ru/news/world/150097-russian_navy/