Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ που στην κυριολεξία παγώνουν ΚΑΙ φέρνουν σκότος στο μέλλον της Ευρώπης.φωτο - όλοι όμως δουλεύουν και όλα συγκλίνουν για το ΦΩΣ ( λίγοι τώρα καταλαβαίνουν , αύριο περισσότεροι) Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΠΑΓΩΝΙΑΣ ..." Οι χώρες της Ευρώπης δεν θα μπορούν να προμηθεύονται πετρέλαιο, φυσικό αέριο και μέταλλα από τη Ρωσία σε περίπτωση που αποσυνδέσουν τη Ρωσική Ομοσπονδία από το διεθνές σύστημα διατραπεζικών πληρωμών SWIFT, δήλωσε στο πρακτορείο TASS ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας (άνω βουλή) Νικολάι Ζουραβλιόφ" 

Ιδού τι γράφει ο άγιος του Θεού, Νικόλαος Βελιμίροβιτς, ο οποίος έζησε την σύγχρονη σχετικά Ευρώπη: βλ.https://agiospatrokosmas.gr/agioi/%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%BF%CF%85-

Πού το σκοτάδι είναι πιο βαθύ;

Εκεί που λάμπει το πιο μεγάλο φως και ύστερα σβήνει.

Σε μια πλατεία, που φωτίζεται με εκατοντάδες χιλιάδες λάμπες, τη στιγμή που σβήνουν όλες οι λάμπες, τότε το σκοτάδι είναι πιο βαθύ.

Πότε το σκοτάδι είναι πιο βαθύ; Την νύχτα λίγο πριν ξημερώσει.

Αδελφοί μου, στην εποχή μας αντικρίσαμε μια πλατεία που φωτιζόταν με εκατοντάδες χιλιάδες λάμπες, τόσο φωτεινή, που συναγωνιζόταν το φως του ήλιου. Όταν όμως οι λάμπες έσβησαν, αντικρίσαμε μια πλατεία χωρίς φως, τόσο σκοτεινή, σαν τη φωλιά του τυφλοπόντικα κάτω από τη γη. Αυτή πλατεία στο χάρτη του κόσμου έχει το όνομα Ευρώπη.

Από το βιβλίο: «Μέσα από το παράθυρο της φυλακής- Μηνύματα στο λαό» Εκδόσεις: «Ορθόδοξη Κυψέλη»

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/